1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Vægtab på mine lægge

Vægtab på mine lægge

amaliebryde

amaliebryde

5 indlæg
 • Skrevet

Jeg vejer 59 kg og er 168 høj. Jeg er glad for min figur borset fra mine lægge der skiller sig meget ud, da jeg ellers har tynde arme og flad mave. Men mine lægge er næsten lige så store som minde lår. Så hvordan taber jeg mig på mine lægge? 

Håber på nogle gode råd!

//Amalie

 • Skrevet

Hej Amalie

Det kommer jo lidt an på om det er muskler eller fedt der gør dine lægge store.

Hvis det er sidstnævne så er det noget konditionstræning du skal i gang med - punktslankning er desværre ikke et alternativ.

Er det muskler så kan du ligge dine motionsvaner lidt om så du skåner læggene lidt, og i hvert fald ikke laver målrettede styrkeøvelser..

Du kunne også vælge en løsning med at få lidt mere muskelmasse på lårene så kontrasten bliver større :)

Det kan være at du genetisk har tendens til lidt kraftige lægge.. så er det svært at ændre så meget ved det.

/IdaSmile

 

amaliebryde

amaliebryde

5 indlæg
 • Skrevet

Tusind tak for dit svar - det var til stor hjælp!

Jeg må arbejde på det! 

katjawatson

katjawatson

27 indlæg
 • Skrevet

JEG kender alt til det med at have store lægge - jeg er så heldig (?) at jeg stort set ikke passer nogle høje, slanke, fine støvler Yell

MEN - efter jeg nu har trænet jævnligt i et år kan jeg nu passe op til flere forskelige støvler...

Jeg har vekslet imellem bodybike, bodypump, Stram op, Step, Low/high impact og zumba - så i takt med en langt bedre kondition, en synlig fedtreducering har jeg også fået mindre lægge...

Så mit råd til dig, klø på, så kommer det lige så stille! Wink

niko-e5d6dcc903

niko-e5d6dcc903

9 indlæg
 • Skrevet

kan nogen af jer HJÆLPE mig.

jeg er en pige pån 13 år. vejer 54 og min højde er 62. Jeg synes selv at jeg er tyk på mine lår og lidt min mave., ejg vil virkliig gerne have en flad mave Og slanke lår. Jeg er stoppet med at løbe, jeg spiller fodbold og danser nogle gange. Kan i hjælpe mig Jeg aner ikke hvordan jeg skal tabe mig.

marisap

marisap

181 indlæg
 • Skrevet

Hej Nehir

Du vejer det du skal! Så du skal i hvert fald ikke tabe dig. Du er jo kun 13, der sker så meget med kroppen i teenageårne, og ja det kan måske virke skræmmende, men det er en helt naturlig ting. Elsk din krop som den er. Havde det ligesom dig da jeg var 13, man får ikke noget ud af at sige til sig selv at man tyk, når man ikke er det.. Spis fornuftigt og dyrk det motion du holder af, så skal det nok gå :)

ironapple

ironapple

5 indlæg
 • Skrevet

@Ida Regitze Krag (Træningsekspert iform.dk)

__________________________________________

hey Ida

Jeg har store lægge - det skyldes at jeg har meget stor muskelmasse - når jeg strammer mine lægge virker de hårde som sten.

Men hvad skal jeg gøre for at kunne få lange flade lægge?

 

Mvh  

  

Rikke Nielsen

Rikke Nielsen

178 indlæg
 • Skrevet

Hej

Man kan ikke punktslanke sig, som det også er blevet sagt. Hvis man vil have mindre lægge, så handler det om et generelt vægttab, og så må man håbe på, at fedtet primært forsvinder fra læggene. Desuden bør man holde sig fra motion, der belaster læggene for meget.

Det er jo (desværre?) sådan, at vi allesammen er forskelligt bygget, og der nok en god sandsynlighed for, at I altid vil have lidt større lægge, ligesom jeg altid vil have lidt større hofter... :)

 • Skrevet

Kære Ironapple

Beklager det sene svar - vi har juletravlt Smile

Nu skriver du ikke noget om hvordan du træner pt.

Men umiddelbart er der ikke så meget at gøre. Som jeg også nævner i svaret til Amalie, kunne du prøve at ændre lidt i din træning, så du får aflastet læggene lidt. Som udgangspunkt vil en muskel blive mindre af ikke at blive brugt, i hvert fald helt målrettet!

Der er ikke nogen måde du kan gøre dine lægge længere, musklen har den længde den har, men tværsnitsarealet (her størrelsen) kan påvirkes.

 

Normalt har man meget lidt fedtvæv og meget muskelvæv på underbenene i forhold til resten af kroppen. Lægmusklen er en temmelig stærk muskel da vi tobenede har brug for den til at gå og holde balancen, så derfor er det helt naturligt, normalt og sundt at have lidt fylde dér!

Go' julSmile

Mange hilsner Ida

line799f

line799f

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej

Jeg er en pige på 14 snart 15. Jeg har et problem - jeg kunne virkelig godt tænke mig at tabe mig på mine lægge, knæ og lår. Jeg er cirka 1,64 m høj og vejer cirka 63 kg. Min kropsform er meget speciel, jeg har en meget tynd talje, korte ben og arme, store lår, store lægge, stor numse osv.

Jeg synes selv jeg har ret let ved at opbygge muskler, men jeg vil hellere være tyndere. Før i tiden har jeg spillet rigtig meget fodbold og har løbet en smule - men fik en knæskade, så nu går jeg til spinning.

Hvad kan jeg gøre?

 

På forhånd tak

Line