1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. USA fed mad

USA fed mad

christineb90

christineb90

3 indlæg
  • Skrevet

Hej

 

Jeg er en pige paa 20 aar der netop er kommet til usa hvor jeg skal vaere de naeste 3 mdr. jeg er normalt ret sund hvad angaar kost og motion, men her ovre er det lidt et problem med kosten.

Supermarkederne er en jungle der er meget svaer at finde rundt i isaer fordi udvalget er meget forskelligt fra DK. Er der nogle der har nogle erfaringer med mad i USA og har nogle raad jeg kan faa for jeg naegter at blive fed. Det gaelder isaer morgenmad fordi alt indeholder tonsvis af sukker samt frokost der skal kunne tages med uden at blive klam:)

trine-41ee0b074b

trine-41ee0b074b

5 indlæg
  • Skrevet

Hej Christine. Nu ved jeg ikke hvor du er i USA, men jeg har været en del gange i USA.

Jeg synes det er forholdsvis nemt at spise sundt, da der i supermarkederne altid er friske salater og friske frugtbakker lige til at spise. Hvordan har du det med sushi, det gør de meget i - også med de brune risLaughing

Vil dog give dig ret i at de også har MEGET MEGET der er propfyldt med sukker og andet ikke godt. Men check de forskellige supermarkeder, vælg dem med lidt mere "luksus" og se om ikke du kan finde alt det gode grønne.

Sandwich som du selv kan "pakke" med magert kød, groft brød og ingen dressing....

Held og lykke og gid det var mig der var afsted Cool

Ditte Poulsen

Ditte Poulsen

394 indlæg
  • Skrevet

Tjek evt. Whole Food Market. Jeg har ikke været der så tit, men har indtryk af at det mest er kvalitet og økologisk.

pepperoni

pepperoni

505 indlæg
  • Skrevet

Hej

Er netop hjemvendt fra 3 uger i USA og ja det kan være svært, men synes også at supermarkederne har et godt udvalg, vi brugte især publix hvor vi kunne finde både frisk frugt og groft brød til billige penge. Jeg vil også anbefale noget groft brød med magret kød som sandwish til frokost, og så en masse salat og grønsager du kan putte i. VI brugte meget at købe de små snack gulerødder der bare lige er til at tage med på tur og sagtens kan holde sig friske et par dage. TIl morgenmad vil jeg nok anbefale havregryn med mælk og frugt eller æg, som er meget billigt og også en god proteinkilde der vil holde dig mæt i lang tid.

Håber det hjalp lidt.

 

bettina-80b4029d94

bettina-80b4029d94

55 indlæg
  • Skrevet

Hej Christine

Jeg kender det alt for godt! Man får så store portioner og maden er altså federe! Det er jo også mest almideligt at spise samtlige måltider ude (jeg var i N.Y.) men heldigvis er der også rigtig mange gode og sundere tilbud at vælge mellem som takeaway.Smile

Jeg undgik helt sodavand (fordi det altid er supersize) og spiste altid morgenmad (havregryn) hjemmefra. Prøvede også at lave mad hjemme mindst halvdelen af ugen om aftenen.

Jeg er sikker på at du kan klare det, du skal bare være lidt selektiv... det må være muligt at få helt almindelig havregryn i et af de velassorterede supermarkeder der hvor du er?

Held og lykke

hannanesti

hannanesti

16 indlæg
  • Skrevet

Hejsa

Jeg har boet i Californien i 3 år. Jeg handlede for det meste ind i Safeway, som er et godt velassorteret supermarked, med stor frugt og grønt afdeling og stort udvalg af mange ting. Jeg spiste frugt med yoghurt eller havregrød (oatmeal) til morgenmad. Nogle dage startede jeg også morgenen med en grov bagel, fra Noah's Bagels. Og så er der jo den Skinny Latte fra Starbucks, den mangler jeg meget efter at være flyttet tilbage til Danmark. I weekenderne tog jeg sommetider ud og spiste morgenmad med veninderne. De har mange gode brunch og lunch restauranter i USA der har åben helt fra kl 630 om morgenen, men så lukker de også allerede ved en 15 tiden. Det behøver ikke at være usundt at spise ude derover. Tjenerne er vant til at kunderne beder om deres brød "dry" altså uden smør, eller deres omelet tilberedt uden fedtstof. Du kan stort set få det ligesom du vil ha det. Der findes endda supermarkeder, Mollie Stone fx, der sælger rugbrød hvis du skulle få trangen til det. Ellers kan du tage i Ikea og købe rugbrødsblandinger du bare skal tilsætte vand og så kan du bage dit eget rugbrød.