1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. taber mig meget hurtigt, er det sundt?

taber mig meget hurtigt, er det sundt?

dib

dib

34 indlæg
  • Skrevet

hej alleSmile

jeg er en pige på 17 år, der imorges vejede 54,9 kg. (skal siger at jeg er 165, og lille bygget)

sidste tirsdag vejede jeg 56, altså for præcis en uge siden. 

 

jeg vil gerne tabe mig lidt, faktisk egentlig bare strammes lidt op og komme af med den overflødige ferie delle. så jeg besluttede i tirsdags at nu skulle jeg igang og jeg har siden der egentlig bare spist sundt, og kun når jeg var sulten. men er det ikke lige lovlig meget at tabe sig 1,1 kg på 7 dage, uden træning?

det jeg er bekymret for om jeg spiser for lidt, altså sådan at mine krop tror jeg sulter, og min forbræning så stopper?

jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig!

 

krysser

krysser

10 indlæg
  • Skrevet

Hej.

Hvis du er bekymret for, om du spiser for lidt, så kan du jo prøve at skrive alt ned, hvad du spiser og så lave en kcal beregning.

Når man går fra at spise usundt til at spise sundt, så er det meget normalt, der den første uge ryger en del, dette er primært væske.

Hvor meget vil du gerne tabe dig?

dib

dib

34 indlæg
  • Skrevet

altså jeg har altis spist sundt, og har altid gået meget op i sundhed, så det eneste jeg har ændret er at spise mindre, altså kun lige til jeg ikke er sulten mere og sådan. 

før spiste jeg det samme, men ofte lige en lille ektra portion hvis det smagte rigtig godt og sådan

ville gerne ned på 53 kg, det tror jeg ville være meget passende. jeg begynder så at træne i fitness fra d. 1 septemper, og regner så selfølgelig med at tage på igen pga af muskler, så der er det ikke mere vægten jeg går efter men spejlet.

 

SugarBunny

SugarBunny

78 indlæg
  • Skrevet

Det er ikke specielt voldsomt med 1,1 kg hvis du har ændret din kost - havde du gjort det med træning alene havde jeg været imponeret ;)

 

Du kan sagtens tabe 2kg om ugen uden det bliver usundt, da du ikke vejer mere end du gør vil jeg dog ikke foreslå du gør dette! Der er ingen grund til at udsulte sig selv i den grad.

Tæl dine kalorier (evt download shape up club til din mobil den er genial til at tælle kalorier med) du skal helst ikke ned under 1000 kcal om dagen (dette er meget lavt) denne app kan fortælle dig hvor meget du bør indtage i forhold til dit ønskede vægttab.

Du vil ikke være i tvivl om du spiser for lidt for din krop vil blive træt og mangle energi, du kommer til at føle dig konstant træt

dib

dib

34 indlæg
  • Skrevet

okay tusind tak, jeg var simpelthen bare bange for at jeg måske spise så lidt at min krop troede at jeg sultede, og så ville begynde ikke at forbrænde noget

krysser

krysser

10 indlæg
  • Skrevet

Super god idé at gå efter spejlet i stedet for vægten, når du begynder at træne. Hvis du tæller kcal, så husk også at registrere din aktivitet, så du ikke får for få kcal :) Held og lykke med det.