1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. tabe 5 kilo

tabe 5 kilo

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hejsa!

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hejsa piger : )  Er I klar til der der bikini? Skal I også tabe jer og synes det er rigtig svært :)

1234malle

1234malle

42 indlæg
 • Skrevet

Hej Elle :)

Jeg har fundet nogle rigtig gode øvelser her: http://iform.dk/traening/styrketraening/bikiniskolen/bliv-bikiniklar-paa-12-uger

 

Knus MalleSmile

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hejsa! Er I klar til at smide alle de dejlige kager ud - jeg skal tabe 5 -6  kilo men det er godtnok meget svært :) -

jp-9d36fc92c9

jp-9d36fc92c9

63 indlæg
 • Skrevet

Det hjælper godt nok meget at vejret er sådan  - helt op til 23 grader idagSmile Jeg skal helt sikkert ud og løbe !!

 • Skrevet

hej :) er også selv blevet klar over, hvor alt det slik og søde sager, har sat sig henne på det sidste. så er også selv gået så småt igang med at blive lidt mere sund. Falder bare alt for tit i med cafe ture og alt det der. ;) har dog pga. det gode vejr været ude og løbe, og bestræber mig på at jeg mindst en gang om dagen skal ud og lave noget. hvad enten om det er at cykle en tur eller løbe. :) kan kun anbefale det. 

lis-337a5e8c1f

lis-337a5e8c1f

29 indlæg
 • Skrevet

Uha jeg kender det også godt ... alt for mange fristelser!

jeg har lavet den regel at jeg kun må synde (lidt!!) hvis jeg har været aktiv i løbet af dagen... Det kan tit få mig ud og gå en tur og når jeg så kommer hjem så er det tit trangen er væk og jeg føler mig meget stærk Cool

marisap

marisap

181 indlæg
 • Skrevet

Det kan hjælpe at drikke noget Matcha te.. Det sku være godt for forbrændingen :)

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Jeg skal også have tabt mig en 5 kg, og hvor er det svært.. Jeg har altid været buttet, men nu har jeg for alvor besluttet at smide min ekstra bagage Smile At spise gulerodder og rugbrød uden noget mellem måltiderne, så jeg ikke er sulten og kommer til at impulsspise, drikke masser af vand og gnaske frugt og youghurt når jeg er lækkersulten hjælper rigtig meget Smile

Har allerede smidt to kilo Laughing

hewlett

hewlett

60 indlæg
 • Skrevet

Jeg har nu on and off (der har da været dage hvor jeg har syndet en del :P) været på skrump i to måneder. Det inkluderer flere og hårdere/længere løbeture og mindre mad.

Ristet kernerugbrød, gulerødder, æg, agurk og tun i vand har været mine absolutte bedste venner, og jeg fortsætter resten af maj+juni med (rejser sydpå 3. juli, så det er mit mål at være bikini-klar dér)

Starter i Fitness 1.juni (skal lige have løn :P) og så må jeg jo se hvor gode resultater der kommer på en måneds tid.

Vægten har jeg valgt at "smide" ud .. (det er min brors, så jeg må nøjes med at smide den væk i mit hoved :D)

Blev ret depri da jeg efter 2 måneders "skrap" kur vejede MERE end jeg gjorde inden jeg startede med at spise sundt - men det er formentligt et resultat af min øgede løbetræning, for kan både se og mærke at fedtet nærmest er smeltet væk. Det er fandme en lækker følelse når man kan hoppe i sine gamle bukser der strammede gevaldigt, og at de så faktisk er for STORE !

Så nu, efter en ikke så sund weekend, er jeg atter klar til imorgen at tage fat i det sidste der helst skal af - joiner I mig ikke ??? :)

God kamp tøser !