1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. tab af Muskler

tab af Muskler

MissJulle

MissJulle

3 indlæg
  • Skrevet

Hej..

Jeg har en nogenlunde normalvægt, jeg er 16 år og jeg er ikke undervægtig og heller ikke overvægtig. Jeg har dog mange muskler. når folk møder mig spørger drenge tit hvordan jeg har fået så mange muskler. Jeg har styrketrænet meget siden jeg var 4 år. Da jeg har lavet spring gymnastik hele mit liv og det kræver store muskler.

Mit problem er så nu at de store muskler er ved at blive et problem da det ikke er kønt at se på, når jeg har bikini på om sommeren. Så mit spørgsmål er hvordan kan jeg tabe nogle af de muskler? Jeg vil helst tabe arm- og benmuskler. 

Hilsen Julie

sarah a.

sarah a.

51 indlæg
  • Skrevet

Hej Julie

Går ud fra du stadig træner? Kroppen bliver jo slap hvis man ikke bruger den.. men det er jo heller ikke hensigtsmæssigt at stoppe helt med træningen. Kan du ikke undgå styrketræningen for arme og ben i en periode?

Kh S.

 

mtenm

mtenm

86 indlæg
  • Skrevet

Stryketrænet siden du var 4 år!?! Wauw.. gør man stadig det? Troede faktisk ikke børn burde styrketræne før de er næsten udvokset?

Smile Kristian

hewlett

hewlett

60 indlæg
  • Skrevet

Det mest optimale ville nok være at begynde at træne på en måde, sådan at dine muskler bliver lange og smidige, fremfor fast og markante. (jeg ved hvad jeg taler om - mrs. footballlegs -.-)

Dyrk yoga eller anden form for sport, der fokuserer på smidighed.

Styrketræner du stadig kan du evt. nedsætte belastningen og i stedet hæve antal gange du laver øvelsen.

F.eks vil løft af 50kg vægt 10 gange give større og mere synlige muskler end løft af 5kg vægt 100 gange.

Kort sagt handler det om at vælge de "eksplosive" øvelser fra. Hvis du kigger på en langdistanceløber versus en sprinter vil du også kunne se at sprinteren har langt større lægge og lårmuskler en langdistanceløberen, netop fordi sprint er baseret på en eksplosiv bevægelse.

 

Håber du kunne bruge svar :)