1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Synlige strækmærker :(

Synlige strækmærker :(

millemoe

millemoe

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg er begyndt at træne meget for at blive sommerklar, men oplever nu pludselig, at jeg får strækmærker under armene og ved hofterne. Jeg har desperat ledt efter produkter, som du fjener eller få dem til at blive usynlige. Desværre lader det til, at jeg ikke kan slippe af med dem igen. Men jeg fandt denne side http://arganolie-faq.dk/  hvor der står noget om strækmærker. Den leder hen til denne side http://shop.cosmos-co.eu/argan-olie-mod-straekmaerker-i-17  hvor der står at strækmærker kan gøres mindre synlige. Er der nogen herinde, som har prøvet det? Eller nogen der kender nogen, som har erfaringer med brug af olien?

cadothy93

cadothy93

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Kakaosmør skulle være godt. Har endnu ikke selv prøvet det. Du kan købe en moisturisisng stick i The Body Shop, til strækmærker eller man kan sikkert købe en alm creme med kakaosmør flere steder. En der skulle være rigtig god er Palmers Cocoa Butter, som jeg har set her http://www.africanhouse.dk/Galleries/Skin_Care/P08%20003.htm Dette skulle være rigtig godt fordi det både indeholder kakaosmør, vitamin E, collagen og elastin.

- Camilla

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Produktet er tidligere blevet anmeldt i woman, der fik det ganske fine anmeldelser - så længe man sørger for at smøre det på som anbefalet. Har selv overvejet produktet :)