1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Suppekuren?

Suppekuren?

bumbumhuhe

bumbumhuhe

26 indlæg
 • Skrevet

hej... :)

jeg har læst om hvidkålskuren/fedtforbrændingskuren..(hvor men taber 5-7kg)

MEN!

vil gerne spørge om nogle herinde har prøvet den og hvordan det gik

og tag men virkelig alle kiloerne på igen selv om men fx efter kuren skifter sin madvaner om?

skader det virkelig?

er det hele bare væske men mister eller mister men også fedt?

 

håber der vil være nogle der vil svare på spørgsmålene

 

p.s.! har ikke brug for alle mulige "kritik" ved godt at for mange er dårlig men hvis men taber sig (som en slags kickstart kur) ville det jo ikke være så slemt ^^

 

så vil bare har svar på spørgsmålene hihi :)

hjorsleev

hjorsleev

6 indlæg
 • Skrevet

Hejsa :)

Jeg har ikke prøvet nogen af delene, så er ikke sikker.

Men jeg har prøvet at tabe 3-4 kg. igennem 3 måneder uden slik, hvidt brød, sodavand eller noget som helst usundt.. Da jeg så vendte tilbage til en sund livsstil med lidt slik hist og her, tog jeg det hele på igen på 3 uger.. Stoor skuffelse efter 3 måneders hårdt arbejde :-)

Såå jeg vil umiddelbart tro at du tager det meste af det på igen. 

Selvfølgelig hvis du har en meget usund livsstil nu, tager en sådan kur, og så fortsætter med en sund, vil jeg tro at det holder. Men hvis du allerede har den livsstil som du vil fortsætte med bagefter, tror jeg ikke det gavner.

Håber det hjælper lidt :-)

 • Skrevet

Hej Klara.

Ingen løftede pegefingre herfra, idet jeg tror jeg godt ved hvad du prøver - nemlig at springe over hvor gærdet er lavest - og det er der ikke noget galt i, men lige her virker det ikke så godt.

Jeg har prøvet hvidkålskuren. En uge, mest på denne suppe, som man til sidst virkelig er ved at brække sig af. Sorry, men sådan er det. Og ja, man taber sig en del. Jeg tabte omkring 4 kg. Men efter at være være gået tilbage på normal kost bagefter røg det hele hurtigt på igen.

Du kan jo godt starte med den hvis du gerne vil have en slags udrensning. Det sker der ikke noget ved. Det bedste man kan gøre for sig selv er at lave en god kostomlægning. Jeg selv lever efter 80/20. Dvs 80% hvor jeg er rimelig fanatisk sund, men så er der også plads til lidt udskejning på 20%.

Held og lykke hvis du kaster dig ud i det.............Hanne

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Jeg har været på hvidkålssuppekuren en del gange. Og man taber sig - meget! det højeste jeg har tabt på en uge var 6 kilo, og det mindste var 3,5 kilo. Jeg er glad for kuren, hvis jeg foreksempel ved at jeg skal til et event hvor jeg skal have stram kjole på, så føler jeg mig bedre tilpas hvis jeg er udrenset.

 

Det er ikke et vægttab der holder medmindre du også lever fanatisk bagefter. Og det der med at bruge den som kickstarter tror jeg ikke på. Hvorfor ikke "bare" lægge din kost om nu, i stedet for at pine dig selv igennem en uges suppekur og dræne dig selv for energi. Tja. Du må jo helt selv om det, jeg er hverken for- eller modtaler for den, eftersom jeg også selv er glad for den, men udemærket er klar over at den ikke er sund - kun slankede.

 

Jeg har dog en masse ideer til hvordan du kan komme igennem ugen. Skriv hvis du vil have dem.. :)

bumbumhuhe

bumbumhuhe

26 indlæg
 • Skrevet

heej igen

og mange tak for jeres svar hihi^^

altså havde ikke så meget tænk over at "lave" kuren men ville bare gerne spørge om den virkelig virkede eller men bare tog det hele  på som men havde tavt lige så snart men er færdig hihi..

(men tror at jeg vil en dag prøve, bare ikke nu Embarassed)

 

Til Olivia

uhh det ville være rigtig skønt hvis du ville gøre det ^^

det ville være så dejligt (tusind taak!!!)

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

@Klara

 

Jeg har i hvert fald fundet ud af, at hvis jeg fryser suppen ned i portioner og ikke krydder suppen i gryden når jeg laver en stor portion, så smager det bedre og giver (lidt) mere variation at kryddre hver portion på en ny måde. Jeg krydder med alt muligt. Karry, chili, basilikum, citronpeber, senneppulver osv osv. 

 

Derudover kan det virkelig betale sig, hvor underligt det end lyder, at proppe sig til rænden med suppe. selvom det bliver kedeligt og træls og virkelig kvalmende, så spis spis spis den suppe! virkelig. om du æder 21351235145 portioner på en dag er det bedre end bare 1 lille portion. (SELVFØLGELIG ER 1 PORTION BEDRE END INGENTING)

 

Følg kurens regler! når der står du skal spise 1 bagt kartoffel, så gør det. for det virker! Spis så mange brune ris du kan på den sidste dag. (put evt noget suppe på som sauce), spis virkelig store mængder kød, på køddagene. Det virker dumt at sidde og proppe sig når man er på kur, men jo mere du spiser under kuren, jo bedre bliver det efter kuren. De gange hvor jeg er gået helt amok og kun har spist suppe, så har jeg taget det hele på. Men hvis jeg virkelig har fuldt kurens anvisninger som om det var min bibel, så er min forbrænding blevet holdt en del længere oppe, end hvis jeg udelukkende levede af suppe. Så prop dig selv med alt du må.

 

Lav frugtsalater på frugtdagene, grøntsagssalater på grøntsagsdagene, kog grøntsager, spis dem rå, damp dem, lav banansmoothies på banandagen (med mælk), drik vand og sov i god tid om aften.

 

Motioner ikke som en vanvittig. Det har du slet ikke energi til!

bumbumhuhe

bumbumhuhe

26 indlæg
 • Skrevet

Tusind tusind tak!!! OLIVIA!! hihi Laughing

har også nogle spørgsmål om kuren (hvis du gerne vil svare på dem) 

1. første dag SKAL man spise 5-6 frugter? er det ikke fint med 3?

2. så men skal virkelig spise så meget kød men kan det dage der stå?

3. så men må gerne putte krydderier i? (det stod der ikke noget om der hvor jeg læste den :(?

4. hvilken en bruger du (altså hvidkålsuppe) er lidt i tvivl om det er den samme som den jeg har?

(her er den (altså den jeg har):  http://sundmad-britta.blogspot.com/2010/01/hamlets-7-dages-suppekur.html#comments

5. skal men den sidste dag spise RIS og Frugtjuice... ?

håber du vil svare hihi

kh Klara

Sus

Sus

27 indlæg
 • Skrevet

Ja du kan  tage det tabte på igen efter "kuren", når du går over til almindelig mad. Fordi kogt kål og vand er meget energifattigt, får du under kuren mindre kalorier ind, end du forbrænder. Du lever atf dine fedt- og muskeltreserver, så derfor virker det og du taber dig.

Jo mere du sulter kroppen, desto hurtigere taber du dig, men som sagt både mullerne og fedt.

Vi har alle brug for en vis mængde energi for at holde kroppen kørende, kunne bevæge os rundt. Jo mere man vejer, jo større man er, jo mere energi - mad har man brug for.

Hvis man så har været pænt tyk og har kunnet holde sin vægt stabil med en bestemt mængde mad, så blive man nødt til at spise som en fugl, når man er blevet en lille slank én, fordi den tynde slanke krop ikke behøver så meget energi. Og det er der at mange falder i.

Men så kan man bare spise lidt mindre og sundere, vil du indvende. Ja, men hjernen og kroppen er vandt til den tykkes store mængder af mad, så hjerne og krop råber op, at de er sultne, de har oplevet hungersnød og nu vil de have mad og det kræver ret meget viljestyrke efter uger med kålsuppe ikke at lytte til de to, ikke lade sig friste af alt det gode.

 

 

 

 

vicki dandanell

vicki dandanell

3 indlæg
 • Skrevet

Hej...

Kan sige godt om den..

 den virker for mig.. har gennem det sidste 1 1/2 år tabt 35 kg, pga kostomlægning..

og med hjælp fra suppekuren..

den er god til at give et skub når man synes at vægten har stået stille en tid..

Men den virker kun hvis man lever sundt bagefter..

bumbumhuhe

bumbumhuhe

26 indlæg
 • Skrevet

Tusind taak for jeres INFO/RÅD

jeg er begyndt med den igår  sammen med min mor (fordi hun syntes hun skulle tabe sig)Embarassed

her imorges havde jeg tabt 1kilo og min mor 2kilo :) 

men min mor er blevet græsen nu altså hun spiser ikke så meget som der stå hun skal i "opskriften" på kålsuppekuren og det irriterer mig fordi hun er begyndt at tabe sig hurtigere og så tænkte jeg over om det er fordi jeg spiser mere end hende?

vi er lige høje og vejer det samme det eneste forskel er alderen o.O

og mit andet spørgsmål er om det er fedt vi mister eller bare væske? begrund af at nogle siger at man mister væske og andre siger man mister fedt...?

hihi kh Klara :)