1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Slank på 3 måneder?

Slank på 3 måneder?

Decometric

Decometric

1353 indlæg
 • Skrevet

Hej alle. 

 

Jeg er en 19 årig pige som til daglig bor i Århus. D. 11/8 flytter jeg til udlandet i 3 måneder pga. praktikophold. 

Desværre er jeg overvægtig (vejer ca. 100 kg og er 173 cm høj). Derfor har jeg taget en beslutning at NU skal der ske noget! Jeg er selvfølgelig allerede gået igang men har besluttet mig for at når jeg rejser så giver jeg den MAX gas! 

Hvormeget tror i kan jeg nå at tabe mig på de 3 måneder? Jeg vil så gerne være "tynd" når jeg kommer hjem igen. 

Det kan også være i har nogle gode råd osv.? 

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
 • Skrevet

Du kan SAGTENS tabe dig uden at skulle investere i dyre trænings dvd'er og gadgets. Det er fint, at det virker for nogen, men det er på ingen måde en nødvendighed. 

Jeg vil anbefale, at du går efter at tabe dig ca. 1, måske op til 2 kg om ugen her i starten, hvor der er mere at tage af. Efterhånden som du taber dig, vil vægttabet også begynde at gå langsommere, så det er svært at spå om, hvor meget du vil nå at tabe. Men jeg vil tro, at 15-20 kg er et godt bud, hvis du går til den. Pas på dig selv i processen - det nytter ikke noget at spise nærmest ingenting, din krop skal have noget at leve af. :)

moialice

moialice

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg fik nok nok nok for et par år siden - trængte bare til at jeg kunne lide mig selv igen :O)

Så jeg begyndte at følge Vægtkonsulenternes kostplan og tabte mig 15 kg. på 1,5 måned - vel og mærke uden at motionere pga. megen overarbejde. Jeg kan kun gisne om hvad jeg ville have tabt med med motion ved siden af.

Efterfølgende begyndte jeg at træne og tog så 17 kg. på på 7 mdr. Vel og mærke muskler...

Så trænger du til et skub så prøv det - du kan evt. kontakt mig på facebook Alice Damgaard Pedersen så kan jeg sende dig et skema, som jeg selv har lavet. Det er selvfølgelig ikke til at holde til i lang tid, men trænger du til "skubbet" til selvtilliden og derved at komme ordentlig igang med de 1 kg. om ugen, så kan jeg klart anbefale det. Man lærer også meget blot ved at følge nogle at kostrådene efterfølgende - du skal blot være obs på at du spiser store mængder, så når du stopper, skal du selvfølgelig passe på med at tappe lige så stille ned, og sørge for at erstattet mængderne med noget sundt.

 • Skrevet

At tabe sig er noget af det mest simple i verden, det kræver bare at forbrænde mere end du indtager. Men problemet er at det sjældent er så simpelt. Jeg kender det kun alt for godt.

Jeg kan anbefale kombinationen af Tapout XT træningsprogram (som sørger for at du forbrænder en masse hver dag), og et BodyMedia Fit Link Armband (som sørger for at du holder styr på dit kalorie indtag). Jeg ved godt at begge dele er en dyre sager, men det er sgu det værd!

 

andofie

andofie

97 indlæg
 • Skrevet

Hej Alice. Jeg har sendt en besked til dig på facebook, håber det er ok. Den ligger nok i andet mappen :)

signelilja

signelilja

2 indlæg
 • Skrevet

Hej du:)

Jeg er selv 20 år og 173cm høj og i gang med et vægttab. Jeg er gået fra 88 til 78 kg på ca 5 uger, primært ved at følge en diæt, der hedder 'Forsvarets Diæt'. Jeg fik den anbefalet af en veninde og jeg er vild med den! Har aldrig været gladere eller følt mig sundere. 

Tror til gengæld det er vigtigt, at du ser på dit fremtidige vægttab som en livsstilsændring, og ikke bare noget der gøres på 3 måneder.

Det virker som om du allerede har den vigtigeste ingrediens. VILJESTYRKE! Det er 1. skridt på vejen. Dertil kommer så kost og træning.  

Synes du skal prøve Forsvarets Diæt. Den foregår over 4 uger, hvor der står helt specifikt hvad man skal spise hver dag. I starten virker mængderne måske små. Men man venner sig hurtigt til at spise mindre, og frem for alt kun spise når man er rigtig sulten. 

Du kan skrive til mig hvis du vil have den, ellers kan du sikkert støve den op på nettet. 

Held og lykke med det! Jeg har selv 10-13 kg to go :D

andofie

andofie

97 indlæg
 • Skrevet

@SigneLilja

 

Har du et link til denne forsvarets diæt, eller kan du sætte den ind her ? :)

signelilja

signelilja

2 indlæg
 • Skrevet

Har uploadet den her ! :D
http://www51.zippyshare.com/v/52680875/file.html 

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
 • Skrevet

Nej, nej, nej, lad nu være med at gå på en dum og meget usund diæt :( det er altså ikke vejen frem, og slet ikke hvis du ikke får styr på kost og motion, du tager jo bare det hele på igen bagefter. Så kan du lige så godt lære det fra starten og samtidig tabe dig på en sund måde!