1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Sidefedt

Sidefedt

  • Skrevet

Hej.

Jeg har et problem med at jeg vejer lidt for meget. Det sidder mest på "sidebenene" og det irretere mig virkelig, da jeg ikke kan have nogle stramme bluser på, uden at det ser dumt ud! jeg har en rimlig slank talje, men så buler det bare ud til siderne længere nede! Har i nogle gode råd til hvordan man kan få sidefedtet af? - jeg vil blive virkelig glad hvis der var nogen der kunne hjælpe mig! Smile

Knus.

cille-e058ec78a5

cille-e058ec78a5

324 indlæg
  • Skrevet

Hej Line

Fik selv de der deller på lænden lige over buksekanten da jeg tog på sidst (gik fra undervægtig til normalvægtig, men syntes selv at jeg lignede en flodhest dengang, pga de der deller).

Jeg fik dem (sådan nogenlunde) væk ved at træne muskelkorsettet. Det er de lige og skrå mavemuskler samt ryg, lænd og hoftebøjere der skal tages fat i. Jeg sammensatte et program der bruger en af de der store bolde, og så lavede jeg det en gang om ugen. Der ud over var jeg ofte på crosstrainer / romaskine / ude at løbe for at få gang i mit stofskifte, så jeg kunne komme af med det uønskede fedt.

Jeg er ret sikker på at det ikke ville have givet nær så gode resultater uden træning af musklerne under de deller jeg gerne ville af med. En slap muskel kan jo godt ligne en delle.

Håber det er brugbart?

Mvh Cille

  • Skrevet

Tak! Det vil jeg prøve! (:

runrunrun-e7adfa3597

runrunrun-e7adfa3597

720 indlæg
  • Skrevet

Line, læse alle de mange indlæg der er om at tabe fedt. Du kan IKKE punktforbrænde. Det eneste, der er at gøre er, at tabe sig.

  • Skrevet