1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Powerhoop

Powerhoop

sprogoe

sprogoe

182 indlæg
 • Skrevet

Hey allesammen:)

Jeg vil hører om der er nogen af jer der har erfaring med de nye powerhoop ringe? Er de gode og hjælper de på mave og ryg? Går selv og overvejer meget at købe en, så man kunne træne maven der, istedet for at ligge på gulvet og lave en masse mavebøjninger;) Håber der er nogen der kan fortælle lidt om den;)

Mvh. Helene Sprogøe;)

 

Håber på at hører fra en masse;)

sprogoe

sprogoe

182 indlæg
 • Skrevet

Hvis der er nogen der ikke ved hvad det er for nogen ringe jeg snakker om er det dem her:http://www.powerhoop.dk/hulahopring.html

luelue

luelue

5 indlæg
 • Skrevet

Hejsa

Jeg har været så dum at købe en. Ikke fordi den ikke er god, men den var dyr. Man får blå mærker i starten, men det står der også i brugsanvisningen. Så i starten må man kun bruge den et par minutter om dagen. Jeg bor i en lejlighed, dog med en gårdhave - men der har jeg ikke lyst til at bruge den, så jeg bruger den faktisk aldrig. Jeg kan ikke sige om den hjælper eller ej, men for mig var det et total fejlkøb.

lllinda

lllinda

63 indlæg
 • Skrevet

Hej Helene

Jeg har ikke én , men vil kunne egentlig også godt tænke mig at prøve det. Var ret god til den lette udgave da jeg var lille.

Håber der er andre der har nogle erfaringer?

Smile Linda

xiamen

xiamen

1 indlæg
 • Skrevet

Hej

Jeg har en powerhoop, og har haft den i ca. 2 mdr. nu. Jeg synes, den er meget sjovere at bruge end at lave alm. mavebøjninger.Og alene det, gør at jeg får den brugt meget oftere end jeg ville få lavet alm. mavebøjninger. Om den er mere effektiv, tør jeg ikke svare på, men jeg kan tydeligt mærke at mine mavemuskler er blevet stærkere, og det gælder også for musklerne i lændet. Det er rigtig, at man får blå mærker, når man starter op med den, rigtig mange, hvis ikke man holder sig til de anbefalede 1-2 min om dagen, men de forvinder igen.

Jeg bruger min powerhoop ca. 3-4 gange om ugen i 10-20 min. mens jeg står og ser tv. Man kan finde specielle træningsprogrammer til powerhoopen på internettet bla. men disse har jeg ikke prøvet. Jeg har stadig nok i bare at holde den kørende :-)

Jeg har tabt 8 cm. om taljen de sidste 6 uger, men dette er ikke kun pga. powerhoopen, jeg er også i gang med en kostomlægning, og har derfor rigeligt at tage af.

Hilsen

Betina

 

 

 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Er en almindelig hulahopring lige så effektiv som den nye Powerhoop?

Gør den det samme for lænd, ryg, mave- og benmuskler?

katjawatson

katjawatson

27 indlæg
 • Skrevet

Powerhoop - fantastisk - smertefuldt i starten, korrekt - blå mærker i mangevis, korrekt - effektivt, korrekt Wink

Jeg træner dagligt, og bruger dermed os' hoopen dagligt - bare lige 10-15 min. før mine hold starter! Jeg kan mærke at jeg er blevet betydelig stærkere i maven, er blevet god til at spænde op samt har fået mindre "sider"... Så jeg kan kun anbefale at man "overlever" de blå mærker, for på sigt at den er skøn ting, den powerhoop Tongue out

 

katjawatson

katjawatson

27 indlæg
 • Skrevet

Anna - uden at VIDE det, ville jeg ikke mene at en almindelig hulahopring er lige så effektik - den vejer langt mindre og derved tror jeg ikke man får spændt lige så meget op i hele kernen, som når man bruger en power... Laughing

katjawatson

katjawatson

27 indlæg
 • Skrevet

Hvor kan de købes? Gad godt have min egen...

 

@luelue

christinamay

christinamay

3 indlæg
 • Skrevet

Har købt en powerhoop for et par måneder siden og bruger den jævnligt. Føler mig klart stærkere i ryggen og syntes egentlig den er ret sjov og stå med. Laver 300 sving til højre og 300 til venstre 3-4 gange om ugen. Og ja, den er dyr, men hvis man syntes det er sjovt får man det jo gjort...