1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Pæne ben

Pæne ben

bababa

bababa

5 indlæg
  • Skrevet

Hej læsere. Smile

Jeg er lige flyttet i lejlighed og mir studie kræver 45 minutters cykling dagligt. Derudover cykler jeg til arbejde. I lejligheden er der ingen elevator, så i løbet af dagen får jeg brugt trapperne op til 5. sal hyppigt. Udover det løber jeg og spiller en del tennis. Alt dette resulterer i, at jeg efterhånden har bemærket, at jeg har taget på og mine ben er især blevet større. Jeg er klar over, at det er muskler og det er sundt, men da jeg er kvinde interesserer det mig selvfølgelig også, at de er pæne og slanke, da sommerkjolerne kalder. Er der nogen af jer kære læsere der har ideer til, hvordan jeg har mulighed for at tabe mig på mine ben? Her snakker vi både lår og lægmuskel. 

Med venlig hilsen den fortvivlede dame. 

adam b.

adam b.

79 indlæg
  • Skrevet

Hej

Det er lidt af et luksusproblem..og helt klart pænere end utrænede ben!! (efter min mening) så fortvivl ej!

Måske du har let til at få større muskler for umiddelbart er den bedste måde at få bedre form uden store markerede muskler løb.. altså som konditionstræning..

Desuden kan det godt være at du føler dine muskler er vokset lidt nu (hvilket lyder sandsynligt med det du laver) men samtidig vil mængden af fedt svinde da din forbrænding bliver større med større muskelmasse.. Så hvis du bare forsætter med løbetræningen (ikke for meget bakke og sprintWink)

Held og lykke