1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. På randen af desparation

På randen af desparation

mevipe

mevipe

1 indlæg
  • Skrevet

Kære alle

Jeg har brug for noget vejledning.

De senste par år er jeg gået fra 94 kg til 75 kg, og nu er jeg så oppe på 79 kg. Jeg vil meget gerne smide de sidste 5-8 kg, men det er mere end almindeligt svært for mig.

Jeg er 172 cm, grov af bygning, og har en muskuløs kropsform, men jeg kan jo se fedtet på min mave, baller og lår. Jeg spiser fornuftigt i forvejen, og fulgte sidste år weight watchers pointsystem med stor success, men det får jeg ikke noget ud af nu. Jeg spiser fedtfattige mejeriprodukter, fiberigt müsli og havregryn, masser af grønsager, frugt og kød. Jeg rører overhovedet ikke hvide kulhydrater.

I marts startede jeg med at træne hver dag efter at have haft en længere "stillesiddende" periode, og havde fuld forståelse at jeg ikke tabte kilo, men fedtproducent. Men hvornår begynder jeg så at tabe mig i kg??? Jeg træner hver dag, men der sker bare ikke noget, og nu er jeg altså ved at være desparat.

Hvordan smider jeg de sidste kilo???

bettina-80b4029d94

bettina-80b4029d94

55 indlæg
  • Skrevet

Hej

Det kunne lyde som om du ikke træner helt rigtigt? Hvad laver du for noget træning?

Har du overvejet at kontakte en diætist? Der er rigtig mange der løber ind i det samme problem som dig at vægten staller efter hurtigt indledende vægttab.

Jeg er ikke ekspert på området, men jeg fik smidt yderligere 5 kg ved at få mere intensitet i min træning (trænede faktisk sammenlagt i færre timer!)

Så jeg kan anbefale spinning (med en god instruktør der kører ordentlige intervaller) og løbetræning med intervaller og fartleg - jeg fik at vide den gang at det handlede om at overraske kroppen!

Held og lykke :)

B.