1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. opfattelse af mad

opfattelse af mad

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Jeg er efterhånden kommet frem til den følelse, at jeg ikke finder nogen glæde i usund mad eller i at skeje ud. Jeg føler snarere, det belaster mig.
Jeg er derfor kommet til at tænke på, hvor lang tid, der går, før man kan konstatere, om man har taget på eller ej. Er det noget, der er længe undervejs, og som bare lige pludselig eksploderer i overflødige kilo og vægtstigning, eller er det noget, der kommer efter et par dage eller en uge?
Er der nogen, der ved, hvornår den ekstra mængde mad, man har indtaget eller alkoholen, for den sags skyld, er ude af kroppen, så den igen er inde i sin naturlige balance?

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Er det nogen, der ved noget om dette?

hewlett

hewlett

60 indlæg
  • Skrevet

Nej, det er ikke sådan at kroppen kan vente to måneder med at tage på efter den Shawama du åd i marts måned. Kroppen reagerer meget hurtigt på hvad du spiser, og det er ofte derfor at folk først opdager hvor meget de egentlig har taget på, når de ser sig selv på billeder/video-optagelser osv. Eller når de pludselig ikke kan være i deres ynglingsbukser.

Ofte kan man jo godt tage 2-3kg  på uden at det umiddelbart kan mærkes og føles på ens tøj. Men det kan sagtens være det ekstra kg UDOVER de 2-3kg der gør at hammeren pludselig falder - så kan det sagtens føles som om det er sket fra dag til dag.

Men nogle er heldige med hvor fedtet sætter sig. Bliver det fordelt på hele kroppen tager det nok længere tid at lægge mærke til, end hvis man f.eks har tendens til kun at tage på i ansigtet, maven eller røven.

Så det mad du spiste igår skulle meget gerne være "ude" af dit system i løbet af 3 dage. Hvis du har et sundt og velfungerende tarmsystem ville jeg måske fristes til at sige 1-2 dage.

Med hensyn til alkohol og "kroppens naturlige balance", så tager det vist lidt længere tid inden alkoholen er fuldstændigt ude af kroppen. Men er ikke helt sikker.