1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Nupo

Nupo

pia-e01a93f5b5

pia-e01a93f5b5

17 indlæg
 • Skrevet

Hej alle :D

Er der nogen af jer der har prøvet nupo til at smide et par kilo? Jeg overvejer at prøve det, så vil lige hører om der er nogen med gode/dårlige erfaringer..

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hej. jeg prøvede det for knap 2 år siden. det virkede fint nok, men bagefter tog jeg hurtigt det på jeg havde tabt da jeg var færdig med Nupo kuren. Jeg har i stedt valgt at ligge min kost om og dyrke noget mere motion. Det går måske ikke så hurtigt men persnligt så hellere tabe mig langsomt end tage det hele på bagefter.

pia-e01a93f5b5

pia-e01a93f5b5

17 indlæg
 • Skrevet

Jeg sidder bare fast på de 59 kg :( Synes jeg har prøvet alt efter hånden. Skal meget gerne ned på 50 kg igen..

 • Skrevet

Hej Pia

Hvad laver du af træning?

/IdaSmile

 • Skrevet

Hej Pia. 

Jeg prøvede kakao varianten, og synes bestemt ikke den smagte godt - jeg siger bare føj! Den var meget melet i smagen.... Men har hørt jordbær varianten skulle være bedre! :) 

 

kiragudmann

kiragudmann

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg har prøvet kakao varianten, den smagte okay. Jeg smed et par kg., men da jeg stoppede kuren og vente tilbage til min normale kost - som er nogenlunde sund, så tog jeg det på, som jeg havde tabt.

as22

as22

30 indlæg
 • Skrevet

Hejsa

Jeg tror du kan bruge til at komme igang med dit vægttab - men vil absolut ikke anbefale dig at bruge det igennem længere tid! Kender ikke nogen der har haft succes med længerevarende pulverkure! Brug det evt. som kickstart og gå derefter over til almindelig sund grov kost og få træningen med som der også bliver forslået herover.

Det er så meget mere tilfredsstillende og du vil kunne slappe meget mere af fordi du ikke går og tænker på rigtig mad hele tiden!

Hilsner A.Cool

metterosa

metterosa

5 indlæg
 • Skrevet

Jeg bruger Nupo meget, som en del af min kost og har længe været glad for det.

Jeg bruger det især på dage, hvor jeg løber - så drikker jeg et glas Nupo når jeg kommer hjem fra løbeturen. Jeg blender det sammen med skummetmælk, så syns jeg det smager bedre. Du kan også købe færdigblandede Nupo shakes, de smager godt.

Jeg syns Nupo er et godt supplement til ens kost, men jeg ville ikke bryde mig om kun at spise Nupo. Jeg har dog gjort det 2 gange, hvor jeg hurtigt skulle smide 2-3 kg, og så kun drak Nupo i en uge - og det virker, men man tager det på igen.

.anna.

.anna.

64 indlæg
 • Skrevet

Hej!

Jeg syntes, at det lyder totalt omsonst at bruge nupo når du ikke er det fjerneste overvægtig. Helt ærligt; hvis du bare sørger for at få nok motion og spise rigtigt, så kan du SAGTENS smide 2 kilo om måneden - og det er dét tempo det skal gå i for at du vil kunne holde det på sigt.

Men 50 kilo er godt nok ikke meget. Hvor høj og hvor gammel er du?

pia-e01a93f5b5

pia-e01a93f5b5

17 indlæg
 • Skrevet

Jeg er 155 høj. Jeg har været nede på 50 kg, men så flyttede jeg sammen med min kæreste og så tog jeg vild meget på, kom til at veje 74 kg :(

Men er kommet godt ned i vægt igen Laughing men alligevel er mine lår en del store, har ridebuksrlår, med appelsinhud, øv øv og mere øv.. måler 62 cm om mine lår, det er meget.

Jeg løber to gange i ugen, prøver at komme afsted 3 gange, men er ikke helt vild med løb, men to gange er jeg med i en løneklub som jeg kommer afsted til.. Ellers kører jge 3-4 timers spinning i ugen, som jeg er tosset med..