1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Nogle spørgsmål, håber på hjælp!

Nogle spørgsmål, håber på hjælp!

  • Skrevet

Jeg håber det er det rigtige forum at stille disse spørgsmål i :)

1. Nu ved jeg at en banan har omkring 80-100kcl pr stk, er det så slemt at få en hver dag?

2. Da jeg for 7år siden vejede 72 havde jeg en kraftig blodårer på brystet, efter jeg så tog næsten 26kg på forsvandt den, så nu har jeg siden sep/09 tabt 10kg og nu er den kommet rimelig tydelig igen, samtidigt med at jeg har fået en ved det andet bryst, jeg synes det ser så grimt ud og jeg kan ikke få mig til at gå i nedringet, er der noget jeg kan gøre for at formindske den? Sol? Mere motion? mere vægttab? Eller er der en chance for at de forsvinder af sig selv?

Nogle dage blusser blodårerne også mere frem på hele kroppen, i forhold til før, selvom jeg tager sol 1 gange om ugen og motionerer hver dag. Hvad kan det skyldes?

3. Cola Zero, hvor slemt er det egentligt`?

lis-337a5e8c1f

lis-337a5e8c1f

29 indlæg
  • Skrevet

Hej Rikke

Hvad mener du med hvor slemt det er at få en banan hver dag? Det er jo ikke usundt, men igen en forholdsmæssigt energirig frugt, så hvis du gerne vil tabe dig så bør du nok erstatte nogle af dem med nogle grove grøntsager istedet.

Måske du har rimelig overfladiske blodårer hvilket der jo på ingen måde er noget galt med, de bliver jo bare mere tydelige når de ikke er overdækket af et fedtlag.. Tror ikke der er så meget at gøre ved det. Personligt synes jeg det lyder flot Smile

De dage hvor de er tydelige er det dage hvor det er varmt? For så er det jo bare helt naturligt og kroppens måde at komme af med varmen ved at få blodet ud i de yderste hudlag så det kan blive kølet ned..

 

 

dorthe drisgaard

dorthe drisgaard

9 indlæg
  • Skrevet

om cola zero er lige så slemt som andet sodavand ved jeg ikke...der er færre kalorier i end alm. cola...men der er mange kunstige stoffer i, hvilket alm. cola jo også har...desuden er der aspartan i zero der bl.a. kan nedbryde emaljen på ens tænder...plus at light gør dig jo sulten...så hvis du kan glemme tanken om de kunstige stoffer samt styre din sult så er der ikke det store problem, udover samvittighedenInnocent

det at blodårene blusser frem vil jo også mene er varme betinget...og evt. stressbetinget i form af hurtig puls eller lignende...om de forsvinder af sig selv...næppe...jo mere du vejer jo mere er de jo gemt af vejen i et fedtlag...så tror de er kommet for at blive...men kommet også an på hvad du har tabt og sådan....plus nogle menneskers blodårere er tydeligere end andre...se omkring i din familie og se variationerne:)

bananer usundt hvordan...? man siger at en banan tæller for halvanden stk frugt men om det er dårligt ved jeg ikke...

stort tillykke med vægttabet iøvrigt;)