1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Manglende Motivation

Manglende Motivation

aa91

aa91

10 indlæg
 • Skrevet

Kære alle

Jeg har et kæmpe stort proble, og har virkelig brug for hjælp.

Jeg er en 21-årig pige med en BMI på over 30 :/ Jeg har længe prøvet at tabe mig, men mister ALTID motivationen efter noget tid. Taber oftest de 5-8 kg, som jeg senere tager på igen. Det sker hver eneste gang, og det er jeg virkelig træt af nu ..

Jeg er for nyligt begyndt, at træne 3-4 gange om ugen i fitness centret også cykler jeg hver dag omkring de 15 km (til og fra universitetet). Det kører for mig lige nu, men jeg ved næsten at inden længe, så giver jeg af en eller anden mærkelig grund op. Det ønsker jeg ikke. 

Hvordan kan jeg motivere mig selv til at fortsætte denne livsstil? 

pepperoni

pepperoni

505 indlæg
 • Skrevet

tænker det kunne være godt med en der kunne være med til at motivere dig, enten en ven/ veninde at træne med, og som gjorde du blev ved at komme afsted til træning. en personlig træner der kunne hjæpe dig med at holde dig motiveret. men vigtigst at du gør op med dig selv om det er nu du er klar til at skabe forandringer i dit liv, ellers kommer det ikke til at ske. :) 

Jeg vil meget gerne hjælpe og være sparingspartner for dig, vi kunne skrives ved en gang om ugen eller noget og på den måde ville det måske være nemmere for dig hvis du følte der var nogen der var med dig i kampen, støttede og som forventede noget af dig :) men som sagt kræver det at du virkelig vil det her ellers kommer det til at gå som de andre gange..

aa91

aa91

10 indlæg
 • Skrevet

Tak for dit svar :)

Jeg har prøvet at trække nogle veninder med til træning, men det går aldrig. Alle mine veninder er virkelig dovne, og de motivere mig ikke på nogen måde :/ Jeg har overvejet personlgi træner, men det koster mange penge når man er på SU :(

Det ku' være rigtig fedt med en sparingspartner !! Jo flere der motiverer mig desto bedre. 

Jeg vil virkelig gerne tabe mig! Nu har jeg endelig smidt et par kg .. Men er bange for at jeg om 2-3 uger begynder at miste lysten til træning og får mit "gamle" liv tilbage. Det ønsker jeg slet slet ikke !

pepperoni

pepperoni

505 indlæg
 • Skrevet

hvis du skriver din mail skal jeg kontakte dig :)

aa91

aa91

10 indlæg
 • Skrevet

Super! min mail er [email protected]

pepperoni

pepperoni

505 indlæg
 • Skrevet

har sendt dig en mail

anne.mikkelsen

anne.mikkelsen

1 indlæg
 • Skrevet

Det vil måske være dig en hjælp at starte på et hold i motionscenteret, da det ofte vil være mere motiverende, fordi man blot behøver at møde op selvom man er dybt umotiveret en dag, men pga. de andres vilje og trænerens motivation og program vil man automatisk føle mere lyst til at deltage og arbejde hårdt igennem træningen. 

workout4life

workout4life

5 indlæg
 • Skrevet

AA91, du træner forkert. 

Jeg kan hjælpe dig hvis du er interesseret, skriv til: [email protected]