1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Lavt stofskifte og specialmad

Lavt stofskifte og specialmad

tanjaoue

tanjaoue

5 indlæg
  • Skrevet

Hej, jeg har et problem med mit lave stofskifte, som jeg får medicin får. Det hjælper imidlertid ikke på min forbrænding, så mit spørgsmål er, om der er nogle gode råd til en kostplan man kan følge som har et positivt udfald på ens forbrænding?

Når jeg spørger tænker jeg ikke så meget på chili og andet, men mere på en fast kostplan, og eks. madvarer man skal undgå. Jeg har desværre ikke kunne finde noget på nettet og er vildt frustreret over ikke at tabe mig til trods for at gå motionsamok, og spise sundt. Ret demotiverende når der ikke sker en dyt.

Gode råd modtages (dog gerne undtaget de gode kommentarer med at hvis man indtager mindre kalorier end man forbrænder så taber man sig.... det er sansynligvis korrekt, men problemet er reelt at min krop ikke forbrænder de kcal den skal, så hvis en normal krop forbrænder 2000 kcal, og du skal indtage 1500 kcal om dagen for at tabe sig.... ja så forbrænder min krop måske kun 1000 kcal (det er ikke undersøgt hvor meget jeg forbrænder blot et ex.)... Hvis jeg fysisk nøjes med 1000 Kcal får jeg vitamin mangel m.m. som min krop ikke kan klare, så får jeg muskelsmerter pga mit lave stofskifte..... så det er en ond cirkel jeg er inde i... har søgt råd ved læger/endokrinologer men de har ingen løsninger, så jeg forsøger at finde dem selv...

Alle modtages og efterprøves.

Hilsen hende den desperate.