1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Lavt ligevægtsindtag

Lavt ligevægtsindtag

hellokristina

hellokristina

14 indlæg
  • Skrevet

Hej allesammen! Smile

Det er lykkedes mig gennem sund kost og et kalorieindtag på omkring de 1500 om dagen + styrketræning 3 gange i ugen og løb 2 gange i ugen, at tabe mig 10 kg. Jeg er 171 cm høj og vejede før 67 kg.

Det vægttab ønsker jeg selvfølgelig at holde, men har det problem, at jeg oplever at tage på, hvis jeg spiser over de 1500 (ca. 100-200 ekstra) kalorier om dagen, også selv om jeg løber omkring 20 km. i ugen. Jeg synes ikke rigtig, det kan passe, at mit ligevægtsindtag er så lavt, trods jeg har tabt mig, og jeg ved, at jeg ikke har mistet ret meget muskelmasse, da jeg har fået foretaget kropsmassemålinger jævnligt i fitnesscenteret.

Oplevede under vægttabet at jeg tabte mig ved at spise 1500 kalorier dagligt, men dette vægttab holdt dog også op på et tidspunkt. Har hørt at kroppen kan vænne sig til et kalorieunderskud over længere tid, men hvis dette er tilfældet, hvad skal jeg så gøre? Skal min krop bare vænne sig til det lidt højere kalorieindtag igen? Det kan da i hvert fald umuligt være sundt kun at spise 1500 kalorier dagligt resten af mit liv, specielt ikke når jeg har i sinde at fortsætte med at løbe omkring de 20 km. i ugen, men jeg vil jo heller ikke tage alle de hårdttabte kilo på igen Undecided