1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Langtvarigt ædeflip, muligvis bulimi?

Langtvarigt ædeflip, muligvis bulimi?

amra09

amra09

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej allle

Jeg er en 15 årig pige som træner 4-5 gange om ugen(mest cardio), og ønsker et vægttab på 10 kg. Jeg vejer 71 og er 174 høj. Har dog det problem at jeg ikke længere har nogen mæthedsfornemmelse, og kan sidde og spise en kæmpe portion uden at føle nogen tegn på at det er nok! Det gør at jeg kommer i kalorieoverskud og derfor tager på. Når jeg så en gang hver anden uge tillader mig selv at spise usundt, får jeg det så dårligt med mig selv, at jeg brækker miig. Er bange for jeg muligvis tidligere har lidt af bulimi uden egentlig selv at vide alvoren og symptomerne på sygdommen. Har nemlig før tabt 10 kg, ved at spise det jeg ville og derefter tog ud og brækkede mig. Det har taget så meget overhånd nu, at jeg tæller vær og en kalorie men det ændre ikke på mine spisevaner, da jeg stadig er sulten! Jeg spiser nogenlunde fornuftigt efter min egen mening. Jeg ville høre om der er nogen der kan give mig nogle råd,og fortælle mig hvad det muligvis skyldtes?

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Hej Cecilie,

Jeg kan ikke fortælle dig hvorfor du mister din mæthedsfornemmelse. Men det lyder som om du burde tage kontakt til din læge med dine spisevaner, inden det tager alt for meget overhånd. Enten kan din læge selv tage sig af dig med samtaler/terapi, eller han kan henvise dig til et behandlingscenter i din region. Når du, som du skriver, selv kan se at det er ved at tage overhånd, vil det være mit bedste råd.

/Lene

jetteuhre

jetteuhre

3 indlæg
  • Skrevet

Hej Cecilie!

Måske du kan finde lidt hjælpe og støtte i dette blog-indlæg: '3 skridt til at stoppe den onde spiral af overspisning' http://www.jetteuhre.dk/stop-den-onde-spiral-af-overspisning/.

Jeg har selv mange års erfaring med overspisning og trøstespisning, men efter at jeg fik en depression, gik det op for mig, at mine problemer slet ikke havde noget med dårlig selvdiscilpin eller viljestyrke at gøre. Det handlede mere om min indstilling til mig selv, min vægt, maden og mit liv i det hele taget, og jeg fandt ud af, at jeg var nødt til at lære at lade livet fylde mig op, frem for at lade maden gøre det.

 

Jeg ønsker dig alt det bedste på din vej! <3

 

  • Skrevet

Kære Ceciliejen

Jeg må lukke denne tråd med henvisning til vores forum policy: Dette forum handler om sundhed og træning, og det er ikke et forum for diskussioner om alvorlige sygdomme som fx spiseforstyrrelser. Læs mere på http://iform.dk/forums/i-form-forum/regler-policy-og-kontakt/regler-og-policy-laes-dette-foer-du-poster-et-indlaeg

Jeg kan kun opfordre dig til at søge hjælp hos Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser, der sidder masser af kompetente mennesker parat til at hjælpe http://www.lmsnyt.dk/

Mange hilsner Ida/iform.dk