1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. kcal

kcal

outsen

outsen

3 indlæg
  • Skrevet

Hej

Jeg vil høre om hvor mange kcal man ca skal forbrænde hver dag, hvis man vil have et lille vægttab??

Det er fordi jeg de sidste par dage har haft pulsur på fra morgen til aften, og er faktisk overrasket over hvor lidt kcal jeg forbrænder på en dag.

Jeg har eks. mandag løbet 30min, gået med hunden i 30min, cyklet til og fra arbejde ca 40 min. spillet bold med børnene og har ikke stille siddende arbejde, og der forbrænder jeg ca 1750kcal. så synes faktisk ikke det er mange kcal, men ved ikke hvad man ca forbrænder på en dag, så det kunne jeg godt tænke mig nogle bud på!!!

 

 

cille-e058ec78a5

cille-e058ec78a5

324 indlæg
  • Skrevet

Er de 1750 kcal i løbet af alle døgnets timer, eller kun i de vågne timer?

Jeg har hørt et sted at et pulsur ikke kan udregne præcist kalorieforbrug ved lav puls, da den formel det regner efter er designet til at udregne forbrænding ved træning. Men jeg er jo ikke ekspert.

Dit kcal forbrug er baseret på dit køn, din højde og vægt, din alder og selvfølgelig dit generelle aktivitetsniveau. For mig (kvinde, 24 år, 175 cm, 67 kg, stillesiddende men løber 3 gange ugentligt, forsøger at komme op på 10000 skridt hver dag) er 1700 - 1800 kcal dagligt ikke helt hen i vejret.

Mvh Cille

lene  vejstrup

lene vejstrup

28 indlæg
  • Skrevet

Hej.

For at tabe sig skal man forbrænde færre kalorier end man indtager.
Jeg har fundet denne hjemmeside, hvor du kan se hvor mange kalorier du ca. forbrænder om dagen. http://www.frank-merete.dk/Sundhed/Usund_Fed_Kalorier.htm

Det vil være en god idé at tælle hvor mange kalorier du spiser på en dag, og så sammenligne med det antal kalorier du forbrænder.

Hvis du gerne vil tabe dig kan jeg anbefale programmet 5 kilo på 50 dage, som kan findes her på iforms hjemmeside.

outsen

outsen

3 indlæg
  • Skrevet

hej. tak for dit svar :)

ja det er kun i de vågne timer. Det kan da godt være at den ikke er så god til rolige aktiviteter, det må jeg lige prøve at tjekke på nettet...

outsen

outsen

3 indlæg
  • Skrevet

hej

 

Tak for tippet... jeg taget et kig på hjemmesiden...