1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Jeres erfaringer med måltidskasser?

Jeres erfaringer med måltidskasser?

MorTil2Ugler

MorTil2Ugler

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej - Jeg er en mor til 2 små. Jeg har på det seneste overvejet at få mig en måltidskasse, da det bliver ret stramt med job også samtidig skal hjem og lave mad til begge små. Jeg har siddet og kigget en del måltidskasse, men udvalget er simpelthen så stort, så jeg ved ikke hvilke måltidskasser der vil passe til min situation. Det skal være sundt og samtidig gerne nemt.. Hvad er jeres erfaringer med måltidskasse, og kan I komme med nogle anbefalinger?
lkhlkh

lkhlkh

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Vi har kun en lille og synes også at tiden bliver mere og mere knap. Vi har benyttet os af Coop's nye måltidskasse, Den Børnevenlige. Den er rigtig god og vigtigst af alt, så elsker vore barn også retterne i den måltidskasse. Men tror også der er gode børnevelige måltidskasser hos fx Skagen Food og Nemlig.com, som du kan prøve.
Alexander

Alexander

7 indlæg
  • Skrevet
Ved godt tråden er sidst opdateret for et par måneder siden, men der er en del test hjemmesider indenfor måltidskasser. Det er jo helt oplagt at sortere her. Her er et eksempel og her er et andet eksempel

Vi har selv brugt det i vores familie. Jeg har lært, at der skal forskellige til. Ellers bliver det kedeligt. Og der er hellere intet i vejen med at skifte mellem de forskellige leverandører.