1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. Jeg vil tabe 10 kg.

Jeg vil tabe 10 kg.

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hejsa.

Jeg har det seneste 1½ år taget 10 kg på.

Og dem vil jeg altså gerne af med - sammen med de dårlige vaner.

 

Jeg regner med at den eneste effektive og rigtige måde at tabe sig på er: spise sundt og varieret i moderate portioner samt motion.

 

Det jeg mangler er nok motivationen og inspirationen til at komme igang.

Er der nogen som vil kickstarte mig igang? Og hvis der skulle være andre som også vil tabe sig omkring de 10 kg, så kunne det være sjovt at kunne følge hinandens forløb og give motivation til at kæmpe videre mod en bedre livsstil.

 

MvhLaughing

tore bonnerup

tore bonnerup

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Martina,

Jeg ligger lige i samme båd som du, og vil også tabe mig 10 kg. Da jeg for ½ time siden stod på vægten og så at pilen pejede på 10 kg for meget har jeg besluttet mig for at starte lige nu og her med at ændre det.

Jeg synes det lyder som en god idé at følge hinandens forløb, og give motivation. Så den er jeg helt frisk på :) - desuden har jeg prøvet det før, og er desværre bare faldet i det dybe hul igen.

 

Hilsen Tore.

Hanne Rosberg

Hanne Rosberg

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Martina

Vægten sniger sig også den forkerte vej når jeg står på. Det er blevet til 14 kilo jeg gerne vil af med, så jeg synes det er en super ide at gå igang og følges ad, og hjælpe med at motivere hinanden.

Jeg tror på en fornuftig hverdag uden søde sager og at skrue lidt op for motionen.

Hilsen Hanne

trinethy

trinethy

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Martina :)

 

Har det helt på samme måde - de der 10 kg der har sneget sig på skal virkelig af. Men jeg mangler ligesom det sidste drive så det kunne være fedt hvis man kunne følges ad og ligesom forpligte sig en smule.

 

Knus.

me67

me67

1 indlæg
 • Skrevet

Hej med jer.

Jeg har som de fleste andre nok den seneste tid haft lidt for mange kilo på sidebenene og kunne godt trænge til at komme af med 10 kg også. Så jeg vil godt melde mig under fanerne og være med.

Har bestemt mig for at starte ud med at løbe igen som jeg tidligere har gjort og samtidig føre protokol over resultaterne (vægten).

Jeg starter med at løbe fra i morgen og så fast 3 dage om ugen, man-, ons- og fredag eller lørdag.

Hvordan forventer du vi skal følge hinandens resultater - skal vi melde ind én gang fast i ugen eller hvordan ??

Venlæigst ME67

lebu

lebu

1 indlæg
 • Skrevet

Hej allesammen.

Jeg melder mig også gerne under fanerne her. 10 kg, ville også være en rigtig god start for mig.

Jeg ved at der jeg skal rette op på er, at jeg skal dyrke mere motion, jeg skal spise mindre slik og mere grønt... det lyder da nemt... !! Men som i sikkert ved, så er det det jo ikke.

Jeg håber at vi kan gøre brug af hinanden og give gode råd og inspiration.  Held og lykke til jer allesammen!

hewlett

hewlett

60 indlæg
 • Skrevet

weee ! En motivationstråd ! Jeg vil også meget gerne smide 8-10kg - og gik i gang i igår.

Skal spise mere grønt og skære HELT ned på alt det søde. Dog har jeg lavet den regel at jeg 1 gang om ugen må spise lidt lækkert, f.eks en "sundere" sandwich (altså IKKE pizza, McDonalds, slik, kage osv).

Den ene gang om ugen skal også bruges hvis f.eks jeg er inviteret til middag eller et arrangement hvor jeg ikke synes jeg kan være bekendt at takke nej til maden.

Men lad os holde hinanden opdaterede herinde :) I kommer nok til at høre en del til mig, da jeg stiler efter at smide en del af mavefedtet inden turen går sydpå d. 3. juli .. Ved godt der ikke er lang tid til, men jeg tror nu godt at der kan nå at komme gode resultater med den rette indstilling og den rette motion !

 

God kamp til Jer alle :)

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Lyder da super godt, allesammen.

Jeg tænker at vi jo så kan lave et indlæg om ugen på dette forum, hvor vi hver især løbende kan fortælle hvordan det går og hvor vi allesammen kan motivere hinanden.

Tror det kommer til at hjælpe mange, at man er flere om det :-)

Knus.

q-babe

q-babe

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Martina og alle jer andre.Wink

Jeg melder mig med det samme ind i gruen "tab mig 10 kg"

Jeg mistede for tre måneder siden min skønne far, og i min sorg tog jeg desværre en del kg på.  Jeg føler mig usikker, ulækker og kritisere mig sev heletiden. Har lige været 1 uge i det varme egypten men der gik det endnu mere op for mig hvor stor jeg er blevet. Alle billeder jeg her efter følgende har set af mig selv, blev jeg ret chokeret over.

Jeg vil super gerne have det godt med mig selv igen!!

Puha håber dette kan hjælpe.

Men hvordan gør vi ????

 

 

Glæder mig til at se hvad der sker...

 

Mvh Bettina Laughing

mh9400

mh9400

2 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil lige anbefale jer siden madlog.dk - der kan man deltage i grupper med andre, der har samme mål eller metoder osv. Der er et stort og meget flittigt brugt forum, og kalorietæller selvfølgelig. Så kan man hurtigt og nemt holde helt styr på og får overblik over hvad man spiser og hvor meget motion man får dyrket. Bare et fif. :)