1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Istedet for tomater?

Istedet for tomater?

Krils

Krils

12 indlæg
  • Skrevet

Jeg har nær læst om iform kuren ogdet ekstra blad med opskrifter der var med denne gang og der er virkelig mange lækre opskrifter, men jeg er meget kræsen og der er mange grøntsager jeg ikke spiser hvordan finder jeg ud af hvad jeg alternativt kan spise. Fx kan jeg ikke lide tomater og mange af aftensmåltiderne er med tomater hvad putter jeg i istedet?

hilsen Kristina

anonym21

anonym21

91 indlæg
  • Skrevet

Hej Kristina

der er to muligheder til dit problem

1. du lærer at spise de ting du ikke så godt kan lide, og tænker på hvor sund du bliver og hvor mange forskellige vitaminer og mineraler du får, + det err en bonus at kunne spise stortset alt når man også er ude.

2. du erstatter med andre grøntsager, i princippet err det jo ikke så vigtigt hvilke grøntsager du får, så længe du får dem. husk dog på at du fx ikke kan skifte broccoli ud med agurk, da disse er to typer af grøntsagerr, grove og fine, så grove grøntsager skal også erstattes af grove, ellers ricikere du at får for ligt kostfibre og blive sulten alt for hurtigt.

godt nytår

Krils

Krils

12 indlæg
  • Skrevet

Tak for din besvarelse, men kan alle grove grøntsager erstattes af andre grove fx hvidkål med kinakål eller selleri med kartofler og er der ikke os forskel på om man spiser fx bagte tomater også rå agurk?