1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. ingen vægt tab, hvad gør jeg galt?

ingen vægt tab, hvad gør jeg galt?

gothic-queen

gothic-queen

13 indlæg
  • Skrevet

jeg skal tabe ca 7 kg endnu, og vægten går ikke længere ned ad. jeg spiser for ca 1000 kcal om dagen, jeg træner hver dag(1000 steps på stepmaskine) og en gå tur på ca 2 km. jeg synes selv jeg er aktiv, men på vægten sker der intet. jeg ved godt at muskler vejer mere end fedt, men for mig  er det vigtigt at kunne se mit hårde arbejde på vægten. hvad gør jeg galt?

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Har du prævet at bruge et målebånd i stedet for. Man kan ikke rigtig stole på vægten når man også træner. FX. hvis min kæreste skulle gå efter vægten ville han veje mindst 20 kg for meget men det er ikke tilfældet.

cleo-87861e2b06

cleo-87861e2b06

10 indlæg
  • Skrevet

Muskler vejer mere end fedt - der behøver ikke nøvendigvis ske noget med vægten - i så fald skal du sulte dig totalt.

Det er rigtig det med målebåndet - når man træner så meget som du gør, sker der det, at "tingene" bliver flyttet lidt rundt.

Så i stedet for at focusere på din vægt, så tag den fysiske vægt og kyl den ad h... til Foot in mouth

Brug i stedet dine øjne - se i spejlet og bemærk de forandringer der allerede er sket med din krop - du kan med garanti se forskel på sidste års bikinibilled og på det du ser nu Wink

Op med humøret - det går fint.

Mit mantra er: Luk munden og let rumpen

Vh

Cleo

gothic-queen

gothic-queen

13 indlæg
  • Skrevet

@Cleo

 

jah jeg ka godt mærke der sker  noget... jeg ka faktisk osse se det nogen steder. bar ikk maven, men det kommer nok. så er det godt der er opfundet korsetter:) jeg tror jeg vil måle mig rundt omkring og så se forandringerne der. lidt er der da osse sket på vægten. jeg har født for 3 måneder siden i dag, og der er alligevel røget 15 kg. de sidste sidder bare godt fast. men jeg fortsætter kampen:)