1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Hjælp til flad mave, uden vægttab på resten af ...

Hjælp til flad mave, uden vægttab på resten af kroppen

hellej1234

hellej1234

2 indlæg
  • Skrevet

Jeg er normalvægtig, er 158cm høj og vejer 46kg. Jeg er tilfreds med min vægt, og min krop, bortset fra min mave, som jeg godt kunne tænke mig var flad.  Så jeg vil høre om der er nogle der ved om man kan eller har nogle råd til hvordan man kan tabe/træne/spise sin mave til at blive flad? (uden at tabe sig på resten af ens krop) ? 
Har læs lidt i bogen "spis maven flad", men ved simpelthen ikke om jeg tror på det, da meget af det mad de forslår er meget kalorierigt fx. nødder og advokado, og ved derfor ikke om jeg tør prøve det, da jeg ikke vil risikere at tage på i stedet.

Håber der er nogle der kan hjælpe mig med mit spørgsmål! :-) 

brjac89

brjac89

10 indlæg
  • Skrevet

grunden til at mange har topmave uden at være overvægtige er fordi at de endten er oppustede med luft eller måske har en lidt dårlig fordøjelse - og selv om avocado og nødder er kalorierige fødevarer indeholder de også rigtig rigtig mange godt stoffer og vitaminer som hjælper med at få maven godt renset :) så det er ikke sludder for en sladder med det der ;)

hellej1234

hellej1234

2 indlæg
  • Skrevet

Tusind tak for dit svar! Jeg ved ikke rigtig om det er oppustet mave, luft i maven, eller dårlig fordøjelse jeg har, men det burde jeg måske tage til eftertanke! hvordan vil det typisk kunne mærkes/ses?

Umiddelbart tror jeg bare, ikke fordi min mave er meget stor, men at jeg har noget fedt, som uheldigvis nok sidder på min mave og gør at min mave ser lidt slap ud og ikke særlig pæn og flad! Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at tabe mig på maven, fordi det måske ville hjælpe! Det der så bare er mit problem er at jeg har hørt at når man taber sig, så taber man sig lidt over det hele, og jeg vil helst ikke tabe mig på mine ben og numse ;-) Så er der en måde at man kan få ens vægttab til at være fokuseret på maven? eller på en anden måde få pænere mave? 

andofie

andofie

97 indlæg
  • Skrevet

Det eneste der er at gøre er at spise sundt - præcis ligesom de skriver i flad mave-bogen.. Det er dét der skal til, hvis du kun vil have en flad mave. Du kan ikke træne dig til en flad mave uden at tabe dig. Jeg har præcis samme problem som dig - og dage hvor jeg spiser sundt (ingen kulhydrater, ingen sukker og næsten ingen frugt) er min mave topnice ;), tilgengæld de dage hvor jeg spiser kulhydrater, sukker eller meget frugt er min mave stor... så ja, det handler om maden - den sunde af slagsen og det handler om at stramme sig selv op med styrketræning, hvor du selvfølgelig taber fedt, men bygger muskler i stedet :)

Ml713

Ml713

1 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg er 13 år, vejer 52 kilo og er 168 cm høj. Jeg har i lang til ønsket mig en flot flad mave. Jeg har været lidt overvægtig som mindre men har nu tabt mig 16 kilo. Mine forældre er bekymret for mig og siger at jeg ikke må tabe mig mere( er tilfreds med min vægt men ikke min mave😑) kan jeg få en flad mave uden at tabe mig???? Hvordan???