1. Forum
 2. Kost
 3. Sund Vægt
 4. HJÆLP

HJÆLP

niko-e5d6dcc903

niko-e5d6dcc903

9 indlæg
 • Skrevet

Jeg er en pige på 14 år, vejer 54 kg. Og min højde er 62 cm. Kan i hjælpe mig med at tabe mig. Jeg ved slet ikke havd jeg skal gøre, Jeg spiller fodbold og danser nogle gange. jeg er stoppet med at løbe. Jeg vil virkelig gerne tabe mig på mine lår og mave. jeg vil så meget gerne være slank. plieaseeee hjælp mig.

katjawatson

katjawatson

27 indlæg
 • Skrevet

Hvordan ser din kost ud? Mange gange kan det hjælpe at omlægge kosten?

Held og lykke herfra Smile

.anna.

.anna.

64 indlæg
 • Skrevet

Hejsa :)

Jeg formoder, at du mener at du er 162 cm høj. I så fald er du jo ikke meget overvægtig - og jeg undrer mig over, hvorfor du er så desperat. Hvorfor vil du så gerne tabe dig? Og hvor meget vil du gerne tabe dig?

marisap

marisap

181 indlæg
 • Skrevet

Hej Nehir.. Kan se du også har lagt et spørsgmål ind et andet sted, har skrevet det her til dig:

Du vejer det du skal! Så du skal i hvert fald ikke tabe dig. Du er jo kun 14, der sker så meget med kroppen i teenageårne, og ja det kan måske virke skræmmende, men det er en helt naturlig ting. Elsk din krop som den er. Havde det ligesom dig da jeg var 13-14, man får ikke noget ud af at sige til sig selv at man tyk, når man ikke er det.. Spis fornuftigt og dyrk det motion du holder af, så skal det nok gå :)

MIDA

MIDA

5414 indlæg
 • Skrevet

Som 14-årig er du langt fra færdigudviklet, så det vil ikke være sundt for dig, at gå på en streng kur.

insecure

insecure

66 indlæg
 • Skrevet

hej

jeg er en pige på 14 og har haft det præcis lige som dig. jeg syntes selv jeg var utiltrækkende og ville have flad mave og være ret opstrammet. ladvære med at gå op i at tabe dig, for som 14 årig overser man let det farlige ved et vægtab. det er gået galt for mig, jeg blev 15 kilo undervægtig på ganske kort tid, og nu er det eneste jeg ønsker bare at komme tilbage til mit gamle jeg hvor jeg kunne gøre som jeg ville.

ELSK dig selv

niko-e5d6dcc903

niko-e5d6dcc903

9 indlæg
 • Skrevet

Mange TAK allesammen!!. Nemlig synes alle sammen at jeg ser meget tynd ud og at jeg skal lade være med at tænke på det. Man kan bare ikke lade være.. Man fra nu af stopper jeg & begynder med at elske min krop som sådan den er..

Tusinde taaak til jer alle sammen :) <3

niko-e5d6dcc903

niko-e5d6dcc903

9 indlæg
 • Skrevet

jeg vil tabe 5-6 kilo.

.anna.

.anna.

64 indlæg
 • Skrevet

Når du gerne vil 5 kilo og alle andre siger at du er tynd, så skal du virkelig være at opmærksom på, om du er ved at udvikle en spiseforstyrrelse. 

Hvis du mistænker det, så skal du se at tale med nogen om det! Selvom du endnu ikke decideret har en spiseforstyrrelse, så er det med at få hjælp til at ændre tankerne, INDEN du udvikler en spiseforstyrrelse. 

Prøv hver dag at øve dig i finde noget ved din krop som du syntes er pænt. Om det er dine øjne, om det er, at din numse er pæn i de og de shorts, om det er at dine tæer er pæne er fint. Det er en rigtig god øvelse til at få det bedre med sig selv.

niko-e5d6dcc903

niko-e5d6dcc903

9 indlæg
 • Skrevet

Ok det skal jeg noook!!!. mangee taak jeg tror nok det vil hjælpe. :)