1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Forbudte fristelser

Forbudte fristelser

nina2999

nina2999

3 indlæg
  • Skrevet

Hej med jer!

Jeg er en 15-årig pige som gerne vil tabe sig omkring de 5 kg. Jeg træner ca. 4 gange om ugen i Fitness World og spiser så sundt som muligt, men når det kommer til de søde og gode sager, har jeg et stor probem: jeg kan ikke holde mig fra dem. Selvom jeg har spist fornuftigt hele dagen, så kan jeg bare ikke sige nej tak til chokoladen, isen eller kagen, og det ender altid med, at jeg kommer til at overspise, og en hel dags sundhed er bare smit i vasken fordi jeg ikke kunne modstå de forbudte fristelser. Har I nogle gode tips, tricks eller forslag til hvordan man kan undgå dette?

Håber virkelig I kan hjælpe mig!

Hilsen Nina

LoveyouL

LoveyouL

28 indlæg
  • Skrevet

Hej :) . 

Det lyder super godt både med træning og det med at spise sundt. Jeg havde for et par år siden det helt samme problem, jeg endte altid med at spise usundt om aften. Men efterhånden fandt jeg et par tricks, der virkelig hjalp mig. I dag kan jeg fuldstændig styre min søde tand. 
Håber de kan tricks også kan hjælpe dig lidt.

#. Sørg for at have et stabilt blodsukker hele dagen, så du ikke får lyst til at overspise om aften. Dvs. sørg for at spis mindst 6 gange om dagen.

#. En af de bedste tricks jeg kender at tænke sig om først. Når du bliver tilbudt usunde sager eller får lyst, så vent 5 min med at sige ja. Overvej først om du nu VIRKELIG har lyst til det. Og om det nu også er det hele værd.

- Prøv og spis et alternativ til slik først, og mærk så igen bagefter om stadig har lyst. 

#. Hav nogle gode alternative til rådighed i stedet for slik (nogen du kan elske)
Selv bruger jeg frugtstænger, skyr med bær, nødder og vanilje, frossen skyr med vanilje og bær, 85% chokolade og evt. lidt frugt. 

 

Jeg håber det kan hjælpe dig lidt på vej :) 

Dandelion

Dandelion

30 indlæg
  • Skrevet

Giv dig selv lov til at spise slik en eller to dage om ugen (fx i weekenden). Så har du det at se frem til - det nytter ikke at begrænse sig selv. Det handler om at træne sin selvdisciplin.

Jeg synes at en stor kop lakridste kan tage den værste trang. Når du bliver overmandet af din trang, kan det måske også hjælpe at børste tænder. Den søde smag af tandpastaen kan måske afhjælpe trangen lidt, og om ikke andet gør det jo, at slik vil smage træls bagefter.

Pøjpøj med det. :)

 

  • Skrevet

Nina, børst dine tænder tidligt om aftenen!

Det har ofte hjulpet mig fra usundt.

Men husk på, slik ikke altid er af det onde, det gavner "sjælen"...så synd blot i ny og næ

De bedste hilsner, Per...der har spist tonsvis af slik i sit liv - men kan styre det idag