1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. fedtforbrændningskusen

fedtforbrændningskusen

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

jeg tænkte på om nogle har været på fedtforbrændings suppe kuren?

jeg har selv været på den en uge og har smidt 2 kg og skal have smidt 2 mere, jeg havde regnet med at have tabt de 4 kg jeg gerne ville have tabt på kun en uge. da jeg dyrker motion hver dag. ville rigtigt gerne vide hvor meget DU har tabt dig eller evt høre om andre kure der ikke er så dødsyge som nupo og andre pulver kure. :)Kiss

Miqilla

Miqilla

6 indlæg
  • Skrevet

Jeg har af flere omgange været på suppe kuren.. og puha.. den suppe kan jeg slet ikke klare lugten af mere..:/ jeg tabte mig også de 2 kilo alle gangene, men tog dem også hurtigt på igen...!! Jeg har nu i 1,5 år levet efter konceptet, hvor jeg ikke spiser ris, pasta, kartofler og lystbrød, men istedet en masse kød, grønsager og frugt.. og det er SÅ godt..:)

Meng

Meng

2 indlæg
  • Skrevet

Nu bliver jeg nysgerrig - er det en bestemt suppe? Hvis ja, hvilken?

susannev

susannev

11 indlæg
  • Skrevet

jeg har aldrig prøvet den der suppe kur.. og giver ikke meget for den.. ja det går nok hurtigt.. men det er ikke sundt.. 

hvis du lave en kostomlægning,  meed flere grøntsager ind i kosten, og 3 hovedmåltider, 2-3 mellem måltider. får en masse væske i løbet af dagen. og dropper søde sager.. Så kan du også gå hen og smide 2-3 kg den første uge.. den næste tid op til 1 kg om ugen..

også husk motionen.. min. 30 min om dagen.  Ja det virker faktisk ;) nok går det langsommere.. men det er meget mere sikkert ;)

Sass

Sass

6 indlæg
  • Skrevet

@Mette

 

NUPO - Kan købes i eks KIWI - I denne uge er de paa tilbud (;

Camilla

Camilla

14 indlæg
  • Skrevet

Hej Denice

Jeg har været på suppekuren, fik slæbt mig igennem de 14 dage, og det hjalp, indtil jeg spiste almindeligt mad igen, så tog jeg det hele på igen, + lidt ekstra, så jeg vil absolut ikke anbefalde den, jo det kunne være helt fint at gøre op til man skal giftes eller noget, så man lige ser lidt slankere ud i kjolen, men som en start på det varige vægttab (min plan) er det absolut ikke at anbefale, jeg blev søvnig af den, og alt energien var bare pist væk!

Men andre kan selvfølgelig have en anden opfattelse af den.

nadia/kostvejleder

nadia/kostvejleder

144 indlæg
  • Skrevet

heey denice amalieh

jeg ville lige tilføje en kommentar .. jeg har rimelig tjek på kost osv .. det nytter ik noget at gå på sådan nogen kurer, som sagt tager man det hele på lige så snart man begynder at spise igen , med mindre man lever a suppe resten af livet, men hvem gør det. :)

jeg vil råde dig til at sppise sundt  kan sagens hjælpe dig med gode råd hvis du er interesseret .

 

med venlig hilsen Nathja.