1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Fedt eller hud...

Fedt eller hud...

viborgbonde

viborgbonde

66 indlæg
  • Skrevet

Hej venner.

Jeg er en 16. dreng, som dyrker vanvittig meget sport! Jeg er triathlet, så ja, jeg skal træne meget. Men jeg har på det seneste haft det "dårligt" Alle siger til mig at jeg er tynd, jeg er 192 høj, og vejer 74 kilo, men jeg har et "problem" Hver aften styrketræner jeg. Men når jeg tager mavebøjninger kommer der sådan nogle"foler" af "Hud" det er jo så det jeg ikke ved om det er. Er det hud eller fedt? Når jeg træner rigtig meget, så de dage hvor jeg ikke træner, hvis jeg stort set det  samme. Jeg føler mig "tyk" hele tiden, det kan virkelig ireterrer mig...

Hjælp mig, hvad skal jeg gøre?

cille-e058ec78a5

cille-e058ec78a5

324 indlæg
  • Skrevet

Hej Nikolaj

Dit maveskind vil ALTID 'krølle sammen' når du krummer dig. Det er jo egentlig logisk nok, for ellers ville du jo sprække når du bøjede dig bagover. :)

Jeg er helt sikker på at det ikke er fedt du har på maven. For en på 192 cm er 74 bestemt ikke spor for meget - især ikke når du træner meget. Har du prøvet at få målt din fedtprocent? Det kan man få gjort i mange fitness-centre, hos lægen eller man kan gøre det selv (man kan købe badevægte der kan gøre det, eller man kan gøre det med en tang). Måske vil det være godt for dig at få den målt, så du med egne øjne kan se at den ikke er for høj.

Håber at det beroliger dig en smule :)

Mvh Cille

PS: Som en lille opmuntring til alle der er trætte af deres udseende:

http://entertainment.msn.co.nz/slideshow.aspx?sectionid=6475&subsectionid=81444&sectionname=slideshow&photo=5

Et album med billeder af kendte mennesker før / efter retouchering.

helle stougård

helle stougård

4 indlæg
  • Skrevet

En 16, årig dreng, der styrketræner meget, skal have rigtig mange sunde kalorier. Er du sikker på, du spiser nok? Måske får du for lidt mad - det kan man godt få det dårligt af.

viborgbonde

viborgbonde

66 indlæg
  • Skrevet

@Helle

Hvad mener du med det Helle?

  • Skrevet

Hej Nikolaj

Jeg er helt enig med Cille - jeg tror ikke du er spor for tyk..

Der er ingen der kan lave mavebøjninger uden at huden folder, det er fuldstændigt normalt! Det skal du slet ikke spekulere på!

/IdaSmile