1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. farvel til dobbelthagen

farvel til dobbelthagen

laura9898

laura9898

3 indlæg
  • Skrevet

Hej 

Jeg er en pige på 15 år, som har et problem med dobbelthage og lidt tykke kinder. Min højde er ca. 167 cm og jeg vejer omkring 60 kg. det giver mig altså en bmi på 21,5. Hver dag cykler jeg i skole, jeg går i fitness, gerne to-tre gange om ugen, og ellers plejer jeg at løbe små turer. Til hverdag spiser jeg ret så sundt. Men i de sidste par år, har jeg som sagt haft dobbelthage og de lidt tykke kinder, unden eneligt at være overvægtig. Dog er min hoved form rundt. Det irreterre mig ret meget, og ville hører jer om der var nogle der havde nogen gode tips til hvordan man kunne komme af med kinderne og dobbelthagen? Det ville være en stor hjælp for mig Smile

På forhånd tak.  Smile

b-laura

b-laura

4 indlæg
  • Skrevet

Har samme problem.Efter jeg har tabt mig har det dog hjulpet, da man siger at man først taber sig i hovedet. Jeg ved godt at du overhovedet ikke er overgætig, men måske hvis du taber dig få kilo (1-2) vil det måske hjælpe :)

b-laura

b-laura

4 indlæg
  • Skrevet

Obs: Skriver selvfølgelig kun fordi det hjalp mig. Ikke ment som at du havde behov for at tabe dig, men blot at det som sagt hjalp mig af med (det meste ;) ) af min dobbelthage. :)

matiasow

matiasow

19 indlæg
  • Skrevet

Man ikke punkt forbrænde, heller ikke i hovedet. Det eneste du kan gøre, er at sænke din fedt procent. Du kan finde nogle fedtfattige hverdags retter herinde Sund Kostplan - Sunde kost- og motionsvaner for alle! 

Du kan også få lavet en måling af din fedtprocent i de fleste fitness centre for et mindre beløb.

Har du overvejet om det er genetisk, at du ser sådan ud? 

laura9898

laura9898

3 indlæg
  • Skrevet

Mange tak for besvarelserne :)  Ja jeg har godt overvejet om du kunne være genetisk, men er lidt svært at sige, da min familie har meget forskellige kropsvægte..