1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Er favorit-müslien fra Axa sund?

Er favorit-müslien fra Axa sund?

Tille1979

Tille1979

34 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes, at en crunch-müsli fra Axa, der både fås med bær og noget æble, er mistænksom god ;-), og den har to af de "sunde mærker"! Er der nogen, der har tjekket den ud/har en holdning til det :-)? (Jeg spiser det på ca. 250 g A 38).

 

 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Har du kigget på varedeklarationen? Der må højst være 10 gram sukker pr. 100 gram i morgenmadsprodukter og 10 gram fedt. Jeg kan forestille mig at sukkerindholdet er lidt højere end anbefalet pga bær og æble.

Jeg synes dog det lyder helt fint at spise det ovenpå A 38, især hvis fiberindholdet er højt (min. 8 gram).

 

vh

Anette

pernillea

pernillea

5 indlæg
  • Skrevet

Jeg vil mene den er sund idet den har et højt fiberindhold og det giver en sund mæthedsfornemmelse, men hvad jeg har erfaret er endnu bedre, er AXA fibersund. Den har altså et fiberindhold på 32 g per 100 g, det er jo utrolig højt. Idet det ikke rigtig har en særlig smag, putter jeg 3spsk fibersund på 200ml cheasy yoghurt blandet med 200ml fromage frais og vupti KUN 250kcal, men du er utrolig mæt efter potionen og det smager altså godt :-)

 

Men crunch-müsli er også rigtig godt, men der er flere kalorier i den i forhold til den jeg nævnte og det skyldes nok cornflakes og sukkeret fra frugt :-) Men det er et sundt müsli produkt i forhold til ALLE de andre på markedet, så det kan du roligt blive ved med at spise, min diætist har hvert fald anbefalet det.

/Pernille :-)

  • Skrevet

Hej

Jeg har lige kigget lidt på det (hvad jeg umiddelbart kunne finde på producentens egen hjemmesiden) og der er henholdsvis 10g, 11g, og 9,5 g sukker (pr. 100g) i jordbær/blåbær, æble/mandel og naturel. Så det er stort set indenfor anbefalingerne.

God idé at bruge det udelukkende som drys!

Fibersund udgaven som også nævnes herover er også rigtig god - synes faktisk den smager af en del i sig selv. Der er masser af dadler i og et godt alternativt til drys hvis man ønsker noget der er knap så energiholdigt som musli'en.

/IdaSmile