1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Er et stykke kage ok??

Er et stykke kage ok??

tanja lange

tanja lange

4 indlæg
  • Skrevet

Hej

Jeg er en teenage-pige, som gerne vil have et svar på en ting som jeg har gået og tænkt på. Jeg havde i en periode en fedt/sukker forskrækkelse, og det tog tid at komme over. Nu vil jeg bare gerne holde vægten, og jeg lever sundt i hverdagen (dyrker motion 4-5 gange om ugen + spiser sundt). Om fredagen kan jeg godt lide at have en lille ting at hygge med mens jeg ser film med mine forældre. Er det okay med et stykke kage én gang om ugen, eller skal jeg bare droppe det helt?

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Hvis du bare prøver at holde vægten og ikke tabe sig, så er 1 stykke kage helt okay!! man kan ikke blive fanatisk, slet ikke hvis målet er at holde vægten og have en sund krop.

 

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du træner eller hvordan du spiser, men ligegyldig hvad ødelægger 1 stykke kage i weekenden ikke noget betydeligt i kalorieregnskabet ;)

tanja lange

tanja lange

4 indlæg
  • Skrevet

Jeg løber 30-50 min 2 gange om ugen, intervaltræner 1 gang om ugen og så går jeg en rask gåtur på 1-2 timer 2 gange ugentligt. og nårhh ja, jeg laver styrketræningsøvelser (uden vægte) 2 gange om ugen. Jeg spiser 3 hovedmåltider og 2 mellemmåltider hver dag. Det kunne se sådan ud:

Morgen: 30 g havregryn med 50 g æble og 2 dl skummetmælk + et drys kanel.

Formiddag: 1 gulerod

Middag: 100 g blandet grov salat med fisk og en halv skive rugbrød el. en skive rugbrød med fiskepålæg/filet + 100 g gnavegrønt.

Eftermiddag: En kop the (elsker the) + 1 stk frugt

Aften: et lille stykke kød med 150 g salat + hvad der svarer til 1 kartoffel el. et stk. groft flute.

ina asmussen

ina asmussen

1 indlæg
  • Skrevet

Ærlig talt, så ville du med de motion og kost du har, kunne spise et lille stykke kage hver dag uden at tage på. 

Selvom kage ikke altid er det sundeste valg, så er det jo dejligt og det gælder (for mig ihvertfald) at finde en balance hvor jeg godt tør spise almindig mad og lidt kage i ny og næ uden at det gør mig til et skidt menneske.

maijoh1

maijoh1

43 indlæg
  • Skrevet

Er dine madvaner stadig som du giver udtryk for? og stadig med den mængde motion? :-)

din krop kan ikke udvikle sig, med så få kalorier og så meget motion. jeg taler af erfarring. det er ufattelig vigtigt for dig, at få nok proteiner! - så det lille stykke i form af kød du får til aftensmaden, bør have en vægt på omkring 125 g. Ud fra hvad jeg selv har fået afvide, fra diætist, er den mængde kulhydrater du spiser, ikke noget, med den mængde motion du dyrker. men prøv evt. at drik en lille brik-kakao hver dag fx efter træning eller lidt før.

- det kan også varmes og med et godt stykke mørkt chokolade til om aftenen. (evt. put det mørke chokolade ned i den varme kakao)

babyfive

babyfive

0 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted