1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Dukon kuren

Dukon kuren

tommy n

tommy n

1 indlæg
  • Skrevet

hej alle jeg er startet på den meget omtalte dukon kur som man jo hører mange´har haft så gode resultater med ,målet er at tabe 15-20 kg og starte en ny sund livstil med motion hvilket osse er grundpillen i kuren, i min logik siger det mig det er vigtigt at få proteiner nok i en slankekur for at bevare muskelmassen og dermed bevare en god forbrænding og det er lige præcic det man får i kurens første 2 faser som kører på udelukkende protein i face 1, protein og grøntsager face 2, i face 3 indfører man gradvis andre fødevare og face 4 lærer man at leve med den nye slanke krop uden at falde tilbage til det der gjorde en overvægtigt til at starte med men man lever stort set normalt med enkelte retningslinier. i kurens første 2 faser holder man fedt og kulhydrat indtag på et abselut minimum og dermed tvinger man kroppen til at tære på fedtdepoterne, det gode ved den er man med god samvigtighed kan spise sig mæt i protein rige fødevarer og dermed ikke behøver at føle sult. motionen består af 3 km jogging dagligt som det er tanken skal sættes gradvis op i takt med at vægten falder og fysiken blver bedre så jeg dermed minimere chancen for løbeskader,jeg har nu været på den 5 dage og glæder mig til min første vejning som  jeg har valgt at en gang ugentlig men er ikke i tvivl om det virker for det kan jeg allerede se på min krop og samtidlig føler jeg jeg har fået en ny energi så det jo fantastisk, og her kommer så spørgsmålet , jeg kunne mægtigt gerne tænke mig om der er nogle andre her der har erfaringer med denne kur gode som dårlige så er der nogen der har det vil jeg gerne høre om det.

MVH Tommy

 

susannel81

susannel81

13 indlæg
  • Skrevet

Hej Tommy, for det første hedder det dukan kuren, og for det andet er din beskrivelse så detaljeret at det mest af alt ligner en reklametekst, og et rigtigt spørgsmål har du heller ikke, så jeg er lidt i tvivl om hvad formålet egentlig er.

fru andersen

fru andersen

76 indlæg
  • Skrevet

@SusanneL81

Jeg er ikke helt enig. Jeg læser indlægget som at vedkommende er begejstret for at se resultater allerede. Og jeg finder også helt hvad han helt konkret gerne vil have af os - en erfaringsudveksling så han kan fastholde sin kurs og evt. inspiration og deling af begejstring. Jeg har ikke prøvet kuren, men har en kollega som omtaler den på samme måde som brugeren her.

Når du har mistanke om sådan, så lad det være med mindre du er helt sikker. Det er ikke sikkert at andre brugere er interesserede i, at høre om din mistanke, vi kan godt selv vurdere hvad vi synes jo.

Kh Jane

  • Skrevet

Hejsa.

Jeg har nu været på Dukankuren i 4 uger og har tabt mig over 4,5 kg. Cool

Har i flere år forsøgt at tabe mig, men har hver gang taget på igen. Har i de sidste to år forsøgt at ændre mine kostvaner. Dette er også gået fint, men jeg har stadig siddet og spist alt muligt andet, end det jeg skulle mellem måltiderne.

Nu har jeg i de her 4 uger overhovedet ikke rørt slik. Været i byen en gang (og skal i øvrigt igen på fredag) men ellers har jeg overholdt kuren. Det fungerer bedst for mig på protein/grøntsagsdagene som er hver anden dag for mig. Lidt mere besværligt, når det kun er protein med madpakke, variation osv. Jeg er i fase 2 nu, og skal være heri til jeg har tabt de kg jeg ønsker. Har dog overvejet et lille variantskift, da jeg døjer med min mave. Denne variant, er hvis man ønsker et mindre vægttab, så skal man kun har to dage om ugen med ren protein.

Men den virkerLaughingog der ses hurtige resultater....Dog vil jeg sige, at jeg nogle gange er så træt af al det kød og skyr osv...så man skal virkelig arbejde med at variere retterne lidt, så det ikke bare er en pakke pålæg med på abejde.

Så jer der overvejer...spring ud i det...Cool