1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Det med ferie og vægten

Det med ferie og vægten

diana manrique

diana manrique

1 indlæg
  • Skrevet

Hej folkens

Jeg er lige hjemvendt efter næsten 4 ugers ferie i Filippienerne, og synes lige jeg vil dele mine "sundheds-oplevelser" med folk.

Mange er så bekymrede for at tage på og blive lade, når de er på ferie, men måske skulle man overveje at holde en anden form for ferie så. Ikke fordi det nødvendigvis skal være en AKTIV sportsferie, men man behøver jo heller ikke ligge ved poolen 2 uger i streg. Det får man jo ikke noget ud af.

Jeg har været på rygsækferie, men det indebar OVERHOVEDET ikke noget vandring, som jeg egentlig havde indstillet mig på. Man MÅ jo ikke gå eller bære sin taske selv, når der er Filippinere til stede. Så hopper man bagpå en motorcykel og køre derhen, man nu engang skal. Så aktivitet den vej over, var der ikke noget af. 

Af en eller anden grund så har jeg alligevel tabt mig 4 kg mens vi har været på ferie, bare ved at svømme, svede i solen og sikkert være aktiv på alle de skjulte måder. Man KAN altså godt have ferie og stadigvæk leve nogenlunde sundt. 

Er man studerende, kan man måske også godt være lidt for nærig til at købe is hele tiden alligevel. Det her er bare en opfordring til folk om, at tage på en anden slags ferie end charter, hvor man alligevel keder sig selv ihjel. Tag dog på en ferie, hvor man rent faktisk kan opleve en masse og føle at man er BRUGT, når man kommer hjem! Desuden, hvis man finde billige flybilletter, så er en laang ferie på den måde billigere end 2 ugers charter.

Se verden, nyd verden!Cool

1234malle

1234malle

42 indlæg
  • Skrevet

Synes generelt det er sådan når man rejser i varmen i asien - forholdsvis sund mad, meget frugt.

I modsætning til USA hvor det næsten er umuligt ikke at tage på med de kæmpe portioner der serveres altid...

well dejligt at høre Smile

hilsen Malle