1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Bagdel og hofter..

Bagdel og hofter..

  • Skrevet

Heej jeg er en pige på 21 år. Jeg træner i fitness 2-3 gange om ugen + laver tit øvelser hjemme på gulvet, og spiser forholdsvis sundt . Dog fester jeg en del hvor alkohol spiller en stor rolle..

Men. Mit problem er at fedtet simpelthen sætter sig på numsen og hoftrene . Hva gør jeg.?

Jeg kan ik engang klemme mig i bukser eller nederdele i en str. 38.. Og jeg er fuldstændig nede over det.. Synes det er SÅ flovt ..

Hjæææælp !!

  • Skrevet

Hej , jeg vil anbefale du drikker lidt mindre og løbe lidt mere. Angående fitness: hvis det er noget styrketræning så brænder du ikke særligt mange kalorier på det, du må simpelthen ud at løbe !!!

Det med fedt på bagen er vist meget normalt for kvinder har jeg hørt Tongue out

Mark Herskind

Mark Herskind

72 indlæg
  • Skrevet

Lidt modsat af, hvad Søren siger, vil jeg anbefale at holde ved styrketræningen.. Muskler skal have energi hele tiden, så du forbrænder lige så stille hele tiden, hvis du holder dem oppe..

Men som han også skriver, så er udholdenhedstræning, som løb, cykling, svømning osv også godt til at få brændt nogle kalorier af og få vægten/dællerne ned..

khritt

khritt

1 indlæg
leeloo

leeloo

18 indlæg
  • Skrevet

Hej Maria, prøv engang for sjovs skyld at finde en kalorietabel på nettet og kig på diverse drikkevarers indhold. Du kan fx bruge denne her:

http://www.kalorietabel.dk/drikkevarer.htm

... og prøv så derefter at sammenligne det med tallene på forskellige slags mad på sitet, en art kulhydrat, noget protein, noget fedt. Prøv at lave et overslag over hvad du spiser på en almindelig dag, morgenmad, frokost, aftensmad, alt det indimellem (ialt ca 1800-2400 kcal om dagen+evt det du forbrænder ekstra v fitness) - prøv så at regne fire drinks, seks øl, 3 glas vin, eller hvad du nu drikker når du går i byen sammen og læg dem oven i det regnskab.

-og bliv overrasket

Jeg vil næsten love dig du tager den mere med ro næste gang du går i byen, for det er dér dine ekstra centimeter på bagen kommer fra. Man tror ikke på det ellers forstår det ikke helt før man selv har prøvet at lave det lille regnestykke - men det er virkelig vildt så mange kalorier man kan drikke sig til, og så endda uden at blive mæt af det!

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

...