1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. at holde en sund vægt

at holde en sund vægt

gothic-queen

gothic-queen

13 indlæg
  • Skrevet

jeg er ved at tabe mig, mit mål er mindst 8 kg endnu, og det går fint, jeg spiser sundt og får min motion. jeg har lavet en slagplan til når jeg så har nået min ønske vægt: bytte pasta og brød ud med grove produkter. smør til stegning bliver til olie. tage en portion mindre end man ville som sit "gamle" jeg. og alle de produkter som kan skiftes ud med de lidt mere fedtfattigere bliver også det.. kan man så mon holde sin nye vægt? og selvfølgelig dyrke motion.

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes det lyder som en rigtig fornuftig plan og jeg er bestemt ikke i tvivl om, at du vil kunne holde vægten, hvis du holder dig til den plan. Husk dog også at muskler vejer mere end fedt, så når du begynder at få gang i motionen, vil du opleve at vægten øges men dette skyldes så blot, at du har oparbejdet mere muskelmasse.

Held og lykke med det.

 

kh

Anette

julle-8c06016e34

julle-8c06016e34

55 indlæg
  • Skrevet

Hej

Lyder som en super plan.

Det kan godt være at muskler vejer mere end fedt, tilgengæld er forbrændingen i dem også meget større - så din motor bliver jo større (og større forbrænding) med lidt mere muskelmasse! Derfor er det også lettere at holde din nye vægt hvis du vedligeholder og varierer træningen!

Held og lykke!Smile