1. Forum
  2. Kost
  3. Kostdagbogen
  4. Pasta kcal-bombe?

Pasta kcal-bombe?

morællerk

morællerk

1 indlæg
  • Skrevet

Jeg skal i dag på italiensk restaurant, og havde i den forbindelse tænkt mig at bestille noget lignende af cremet pastaret i flødesovs og ost m. hvad der følger til - en rigtig synder, gætter jeg på! Normalt har jeg afsat omkring de 750 kcal til et aftensmåltid. I dag har jeg "opsparet" yderligere 500 - dvs ca 1250.
Jeg undersøgte på nettet, og det virker som om "budgettet" ikke rækker.

Har I verificerede tal eller kvalificerede gæt på, hvor meget en ret indeholder i kcal? Tænker pastaportionen er stor.

Er ikke i et vægttab, og plejer at vælge de sunde alternativer. Jeg er nysgerrig på, om jeg virkelig er nødt til at afsætte flere kcal til det?

Mikala123

Mikala123

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Personligt synes jeg man skal give sig selv lov til at "synde", hvis man sparer andre steder. Så behøver man ikke gå op i det præcise antal kalorier, da det hurtigt kan drive en til vanvid.
Spis derfor i stedet med omtanke, og vælg noget som du føler du kan tillade og stadig ikke går helt på kompromis. Fx var jeg selv på en italiensk cafe i Hvidovre, som hedder Cafe Claudio. Her spiste jeg deres pastaret med med kylling i karry. Virkelig lækker, men klart med "for mange" kalorier end jeg normalt ville vælge. Dog alligevel en ret i den gode ende af hvilke andre alternativer, der var på menuen
B-leaf.dk

B-leaf.dk

6 indlæg
  • Skrevet
jeg plejer aldrig at beregne kcal, til festlige lejligheder, jeg lever sundt og proteinrigt i dagligdagen, og spiser kun usundt, hvis der er en anledning. (ikke en anledning jeg selv finder på selvfølgelig ;-)