1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. vægttab/træning m. STOR barm.

vægttab/træning m. STOR barm.

saraju

saraju

1 indlæg
  • Skrevet

Hejsa, jeg er 27 år, 160 høj og vejer 80 kg.

Jeg har en STOR barm, 70j/75i. og kan ikke få en sportsbh der støtter bare nogenlunde, jeg får ondt i ryggen bare af at cykle i træningscenteret, at jeg har fået et facetled der let låser fast og som jeg går til fysio terapi for. Den eneste træning jeg har fået anbefalet er Pilates/Yoga, som jeg går til 2/3 gange om ugen (hvad der nu kan presses ind med 2 små børn, og når der er 20 km til træningscenteret). 

Løb er "håbløst" medmindre jeg vil pive mange dage efter.

Jeg drømmer om en brystreduktions operation, for at blive smertefri, men jeg kan ikke træne konditionstræning, har prøvet går galt gang på gang. Men for at kunne blive opereret skal jeg MIN. tabe 16 kg. for at nå ned på "normalvægten" også da det i sig selv kan være bryst reducerende.

Gider ikke rigtig slankekur, med sult osv. Manden hader al mad der har set skyggen af spinat, kål, gullerøder mm. Datteren på 4 vil ikke spise ret meget hvis der er EN ting som hun ikke kan lide, og hun har som jeg havde da jeg var lille tendens til at spise for lidt, og derved blive for tynd. Heldigvis er "baby" på knap 1 frisk på det hele og nyder at smage nyt.

Har i nogle tips til hvilken form for "kostplan"/vejledning/diæt vi kan bruge. altså mand og jeg må gerne tabe os, børnene må helst ikke.

Kan bare ikke overskue det, men ved jeg ikke kommer videre uden det vægttab, så fortsætter det bare med daglige smerter i ryggen og anfald hvor man er ved at ringe 112 da et låst facetled mærker som en blodprop beskrives, så det er også ret uhyggeligt. Så der er NØDT til at ske noget!

 

Som sagt, træner pilates 2 x 1 time om ugen derudover lidt "små træning" hjemme bla. ved at sidde på bold, hjemme når ungerne ser tv mm.

Prøver at spise lidt mindre portioner, skære ned på chips, og udskifter hver 2. glas cola jeg har lyst til med vand (har været cola afhængdig siden teenage årene, og er på nedtrapning)

petrusjka89

petrusjka89

3 indlæg
  • Skrevet

http://wondersport.dk/purelime-compression-sportsbh.html

Jeg har den her, og den er lidt stor i størrelsen, så 70i er nok ikke helt dum. Den holder godt på sagerne! Men tjek evt sitet, de har mange BH'er i forskellige størrelser.

SugarBunny

SugarBunny

78 indlæg
  • Skrevet

Lav nogle øvelser for din øvre ryg :) på den måde kan du slippe for mange smerter!

Når først din ryg har styrken til at bære dine bryster kan du begynde at fx cykle eller dyrke noget motion af anden slags.

 

I stedet for at skære ned på chips så skær det væk, fjern alt hvidt brød fra huset og kør dig selv hårdere i forhold til cola - evt. gå over til light. JEg er ikke stor fan af light men når du gerne vil tabe dig og samtidig har et afhængighedsproblem kan det måske hjælpe dig på vej :)

Evt. tag en børnetallerken til aftensmad - så snyder du øjet til at tro du får en hel portion mad :)

Aldrig tag 2. gang ved måltider og gå efter tallerkenmodellen (evt Y-modellen eller deling af 1/3 grønt, en 1/3 protein og en 1/3 kulhydrat (groft)) 

Drop fløden i sovsen hvis du bruger den slags osv.

 

Det er svært at give dig præcise råd når man ikke kender din kost :)

 

Her på iform kan du også finde eksempler på madplaner der kan hjælpe dig i gang :)

  • Skrevet

Du kan jo håbe på, at mit undertøjsmærke snart bliver en realitet, så jeg kan lave en ordentlig sport-bh til dig ;-)

Ej, jeg synes ikke, at sportsbh'er til store barme er særlig gode, mine hopper også alt for meget rundt (jeg er en 75K). Den bedste sportsbh, jeg har haft, har været én, der hed Stay In Place, der "bare" er en top. Jeg købte den til så stor barm som mulig og så stram i omkreds som muligt. Og den SAD virkelig hvor den skulle :-)

Jeg er ikke síkker på, man kan få dem i Danmark mere, men mener at timarco.se har dem :-)

fedania

fedania

46 indlæg
  • Skrevet

http://wondersport.dk/shock-absorber-max-support-dplus-sports-bh.html er helt fantastisk, selvom man har stor barm. Husk at den skal sidde godt til under brystet, ellers giver den ikke den rigtige støtte.

I forhold til hvad du kan gøre for at tabe dig, så behøver det ikke være svært. Mange har en tendens til "alt eller intet" mentalitet når det kommer til træning: Hvis det ikke er løb/spinning/crossfit, så er det ikke godt nok. Hvad med "bare" at begynde at gå en tur på en halv time om dagen? Det burde ikke give voldsomme smerter, da du ikke har de "bryst-hop" løb giver, men forbrænder stadig kalorier.

I forhold til mad, så synes jeg suppe er en fantastisk måde at få grønt lokket i børnene - suppen kan med fordel blendes så der ikke er genkendelige stykker i den; så bliver suppen som regel fløjlsblød og lækker. Jeg kan anbefale at føre kostdagbog - hvis du ikke har råd til den herinde, så findes der en gratis basisversion på www.madital.dk. Sidst men ikke mindst vil jeg anbefale, at du sørger for at få ca. 2g protein pr. kg du vejer i din mad i løbet af en dag - protein mætter rigtig godt, og kan måske være med til at dit samlede energiindtag i maden bliver mindre.

 

Held og lykke.

charlottemads

charlottemads

3 indlæg
  • Skrevet

Jeg vil klart anbefale at gå på løbebånd med højeste stigning.

Hvis du sætter løbebåndet til 15% og gå med 4km i timen (roligt tempo)
Så vil du med en vægt på 80kg forbrænde knap 700 kcal i timen.

Det giver super motion uden at belaste kroppen vildt. 

charlottemads

charlottemads

3 indlæg
  • Skrevet

Du kan beregne din forbrænding her: http://www.shapesense.com/fitness-exercise/calculators/walking-calorie-burn-calculator.aspx