1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Usundt at spise sent?

Usundt at spise sent?

juliemaria

juliemaria

2 indlæg
  • Skrevet

Hej.

Jeg er en pige på 15 år.
Jeg har mange fritidsinteresser, som jeg hovedsagligt går til om aftenen. Ridning er en af de interesser, som tager meget af min tid, omkring 4 timer nogle gange. Jeg tager afsted kl 17 og kommer måske først hjem kl 21. Mit spørgsmål er så om det er usundt at spise aftensmad så sent? Altså efter kl 20? det er svært at spise mange mellemmåltider, når det på ingen måde ligger fast for mig hvornår jeg spiser, og når min aftensmad mindst 5 dage om ugen ligger senere end kl 20.30? Men ja, er det usundt at spise så sent eller betyder det slet ikke noget? På forhånd tak.

Hilsen Julie

annette hess

annette hess

1 indlæg
  • Skrevet

Hej Julie

Det er aldrig usundt at spise, kun hvad man putter ind :-)

Jeg anbefaler at du spiser mest først på dagen, der skal du lægge de flest kalorier.

Efter du kommer hjem om aftenen, så skal det være småt men godt(ingen tomme kalorier). Dermed mener jeg magert kød, måske lidt råkost eller evt. knækbrød eller yoghurt. Husk at passe på sukkeret i yoghurten, tag hellere en der er lidt federe og med mindre sukker.

Det vigtigste er at du ikke fylder på som til en stor middag, det største måltid bør være din frokost, for der kan du nå at forbrænde maden.

mvh

Annette

Personlig træner

juliemaria

juliemaria

2 indlæg
  • Skrevet

Tusind tak.

Med det kan jeg høre at jeg spiser lidt på de forkerte tidspunkter. Jeg har deet nemlig med næsten ikke at spise noget i løbet af dagen, og så spise nogen gange lidt for meget om aftenen (Aftensmad smager jo godt :D) men tak for dit råd. jeg skal prøve at følge op på det :)