1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Træning og vand

Træning og vand

lachica

lachica

16 indlæg
  • Skrevet

Jeg løber på arbejde og da jeg i morges stod og bællede 2 glas vand sagde min kollega, at man ikke må bælle vandet. Hun mente, at det kommer så hurtigt gennem systemet, at kroppen ikke kan nå at optage væsken. Hvis man er i væskeunderskud skal man nippe af et glas vand i stedet for at bælle det hele på én gang. Kan det virkelig være rigtigt?

 

Mark Herskind

Mark Herskind

72 indlæg
  • Skrevet

Hej Kristine..

Det har jeg aldrig hørt om.. Vil da mene, at kroppen selv finder ud af det, når det kommer ind..

Kan måske være, at lidt mere af det ryger ubrugt ud, men medmindre du har et overdrevent forbrug af vand, er det som sådan ikke noget problem..

Jeg bæller selv en halv til en hel liter vand, når jeg kommer hjem efter en lang løbe/cykel/svømme tur..

Føler du, at det ikke hjælper på din væskebalancen, når du drikker de to glas? I så fald, så tag et glas eller en flaske vand med til din plads, og drik af den løbende..

Håber det kan bruges

Mvh Mark

lachica

lachica

16 indlæg
  • Skrevet

Hej

Tak for dit svar. Jeg får slukket den værste tørst med to glas vand lige når jeg ankommer og drikker så te og vand i løbet af formiddagen og mælk til frokost, så jeg synes selv, at jeg har en fin væskebalance. Jeg undrede mig bare over at kroppen skulle gøre forskel på "bællevand" og "nippevand" Smile

Vh Kristine

sarah a.

sarah a.

51 indlæg
  • Skrevet

Nej, den må hun godt nok lidt længere ud med - lige meget hvor hurtigt du drikker vandet ender det jo i maven. Får du drukket mere end du umiddelbart kan optage på ligger det jo lidt længere i maven. Og to glas er jo ingenting, så drik du bare Smile også gerne som mark skriver i løbet af dagen.