1. Forum
 2. Kost
 3. Kost Og Træning
 4. Sund mad vs motion

Sund mad vs motion

sdsadasn hjkbihb

sdsadasn hjkbihb

1 indlæg
 • Skrevet

Hey alle.

Jeg har diskuteret med nogle fra min klasse om hvad der er sundest:
Sund mad og ingen motion eller usund mad og meget motion.

Kunne i komme med nogle svar/argumenter?

 

Takker ^^

Idaiform

Idaiform

46 indlæg
 • Skrevet

Det er jo nærmest pest eller kolera.. Der er ingen af de to overstående der er sunde! Kæmpe store ulemper ved begge dele. Tror det er meget svært holde kroppen i orden med nogen af løsningerne på langsigt.. Ernæringen er vigtig, fejlernæring kan jo virkelig også slå dig helt ud, men med ingen motion ligger livsstilssygdommene lige om hjørnet, og mad er jo ikke medicin!

elisabeth fugl

elisabeth fugl

6 indlæg
 • Skrevet

Er enig i at ingen af dele er sunde, men hvis jeg SKULLE vælge, så tror jeg at jeg ville vælge det sunde mad. På den måde får kroppen i hvert fald noget god energi og den bliver ikke "ulækker" inden i.
Men som med så mange andre ting er den gyldne middelvej den bedste. Sund kost med plads til lidt lækkert, og så en passende mængde motion er nu nok det bedste :) Jeg føler mig i hvert fald godt tilpas med den metode.

jeanne-dfa6e2c7c4

jeanne-dfa6e2c7c4

1 indlæg
 • Skrevet

Med min sygeplejefaglige baggrund, vil jeg klart anbefale (hvis jeg skal vælge) sund mad og ingen motion, da det er vigtigt, at kroppen har de nødvendige nærringsstoffer, for at holde den i gang.

Ved at spise usund mad (der ikke indholder de gode nærringsstoffer fx. vitaminer og fibre) og dyrke meget motion, vil du ofte indtage flere kcal end du forbrænder, da usund mad generelt er mere kcal-holdigt. Usund mad gør dig endvidere disponipel for hjerte-kar-sygdomme, da fedt aflejres i dine blodårer.

Vh Jeanne

Liag

Liag

88 indlæg
 • Skrevet

Hel klart sund mad og ingen motion. De fleste får jo også automatisk motion i hverdagen, når de går hen til  bussen, hen på arbejdet, går ud og shoppe osv. Til gengæld kan man nemt spise sund mad - ingredienser som bønner, gulerøder, hyben osv. kan indgå i mange madrettter. Disse grøntsager består af stort set alt, hvad man har brug for. Vidste du i øvrigt, at hyben indeholder meget mere c-vitamin end citrus-frugter? Faktisk indeholder de de fleste vitaminer og næringsstoffer, som kroppen har brug for. På det seneste er jeg begyndt at interessere mig meget for hypen, da de kan bruges til de fleste madretter. Fandt en masse spændende information om, hvad hypen består af samt en masse opskrifter - jeg kan varmest anbefale http://alt-om-hyben.dk/hyben-opskrifter.htm#Hyben-i-madlavning  Så kan du sagtens leve et sundt liv uden motioin, for du for alligevel den mest basaale motion i dine hverdagsaktiviteter.

 

 • Skrevet

Sund mad!!!Smile

her er der rigtig god opskrifter:

http://lonekjaer.dk/

 

Fitnizzen

Fitnizzen

4 indlæg
 • Skrevet

jeg vil så gå imod strømmen og sige usund mad og motion.. Det er bedre at være lidt overvægtig og aktiv end tynd og inaktiv.

Men det er jo logik for bur-høns at det bedste er en kombination af sund mad og motion Innocent

Idaiform

Idaiform

46 indlæg
 • Skrevet

Vi er enige om at ingen af delene er sundt. Jeg vil dog stadig sige at man godt kan være lidt overvægtigt og stadig sund, men det er virkelig ekstremt usundt ikke at motionere!!! Samtidigt vil jeg mene at du med motionen opnå et sundere forhold i kropssammensætningen. Men igen.. ville helst ikke vælge, får associationer til Supersize me (filmen hvor en stakkels mand skulle spise mcD mad hele dagen i mange uger og ikke måtte bevæge sig mere end 5000 skridt/dagen) Hans helbredsmæssige tilstand var jo virkelig kritisk tilsidst!!

Så kom ud og få bevæget jer Wink