1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. STOR appetit efter træning.

STOR appetit efter træning.

russah

russah

1 indlæg
  • Skrevet

Hej alle :)

Jeg har nu trænet i 10 dage (mave dagligt, ben hver anden dag)

Og jeg får simpelthen ædeflip efter min træning!!! 
Jeg har for 1 time siden spist en god protion grøntsagssuppe, og blev mæt, men efter 10 minutter måtte jeg spise et æble, og nu kan jeg ikke lade være med at tænke på hvad mere jeg skal spise??

ER det normalt??

 

Jeg er ikke igang med at tabe mig på nogen måder, jeg træner for at opbygge mine muskler!

 

MVh. Valeria 

chahan2650

chahan2650

7 indlæg
  • Skrevet

Hej Valeria

Om det er normalt eller ej, det kan jeg desværre ikke svare på - det er meget forskelligt for mig, om jeg er hammer-sulten efter en træning, eller slet ikke!

Prøv med en lille banan liiiige efter træning - og så et mere proteinrigt måltid, når du kommer hjem....som både mætter bedre OG hjælper dig til med at opbygge musklerne! Grøntsagssuppe og et æble lyder lækkert, men ikke af meget næring - og kan faktisk godt forstå, at du hurtigt bliver sulten igen! :-) Blot et råd fra en helt alm. træningstosse - uden nogen baggrund i form af diatist eller lign. ;-)

Mvh. Charlotte

monnixx

monnixx

32 indlæg
  • Skrevet

Fra hvad du skriver du spiser er det ikke overraskende at du er sulten. Du bliver nødt til at spise et mere tungt måltid. Grøntsager er godt, men du burde have det sammen med en god omgang protein og gerne med noget sundt fedt som olivenolie, avokado og nødder. 

Desuden hvis du vil opbygge muskler har du brug proteiner men også kulhydrater fra andet end grønt såsom brune ris, søde kartofler, quinoa etc. 

Det burde hjælpe på sulten, men også dit muskel projekt! :)