1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. snacks og kcal.

snacks og kcal.

  • Skrevet

hej!

Sidste sommer tog jeg mig sammen og fik tabt 5 kg, bare ved at skære meget ned udsunde ting og fed mad, samtidig med at jeg løb omrking 3 km, 5-6 gange om ugen.

i vinter perioden tog jeg så de 5 kg på igen, men vil så godt af med dem!

Jeg vil nu, igen, prøve at tabe dem men må indrømme at jeg ikke kan holde mig helt fra de søde sager som jeg kunne sidste år.Frown

derfor vil jeg lige høre, hvor mange kcal. bør jeg indtage?

og nogen idéer til snacks, som ikke er usunde?

håber i kan hjælpe :)

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
  • Skrevet

Man kan ikke give noget råd om, hvor mange kcal du bør indtage, uden at vide hvor meget du vejer og hvor meget du rører dig? Har du stillesiddende arbejde, dyrker du motion (hvilken, hvor meget, hvor tit) osv.?

Du behøver ikke holde dig 100 % fra søde sager - der sker ikke noget ved at spise en pose slik en gang om ugen fx. Når du spiser sundt langt størstedelen af tiden, betyder en pose slik ikke så meget i det store billede. Men du ville selvfølgelig tabe dig en smule hurtigere, hvis du helt kunne skære det fra. Men livet skal altså heller ikke være for surt. 

Snacks der ikke er usunde: Agurk/gulerødder i stave, evt med skyr (med krydderier) som dip. Sodavandsis (selvfølgelig ikke i ubegrænsede mængder, men fint engang imellem).