1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Maven trygger på ribbene

Maven trygger på ribbene

pictus

pictus

1 indlæg
  • Skrevet

Jeg har desværre de sidste par år taget en del på, og rigtig meget af det sidder på maven og i siderne. En ting er at det ikke er særlig pænt, men hvad der er meget værre er, at det sidder på en måde, så det trygger på mine ribben, sådan føles det.

Følelsen er lidt som da jeg vat højgravis og barnet tryggede på mine ribben.

Jeg har ikke trænet nok, det ved jeg godt, men er startet op igen. Kan det værre manglende træning af mavemuskerne, der giver mig denne ubehagelige føselse?

Hvad gør jeg og er der noget jeg ikke bør spise, for at få min mave væk? Embarassed

Hilsen Anni

  • Skrevet

Jeg kan varmt anbefale PILATES!!

Jeg er selv kæmpe tilhænger af pilates, da det styrker hele muskelkorsettet og ikke kun enkelte gruppe mavemuskler. Det kræver meget koncentration, da man får max ud af øvelserne hvis de laves korrekt, så jeg vil anbefale at starte på et hold. Men ellers laver jeg selv Pilates til en dvd derhjemme.

Men man opnår lynhurtigt resultater!

ang. kost så er det bedste råd den gode gamle: mange små måltider, masser af grønt og skift det usunde fedt ud med det sunde fedt (nødder, kerner, rosiner, avocado osv.)

  • Skrevet

Enig med Julie.

Mange små måltider og så bør du kombinere din styrketræning med konditionstræning, så er du godt på vej til at komme af med det overflødige på maven.

Vi har masser af programmer på sitet, start evt her: http://iform.dk/emne/traeningsprogrammer

og se disse links for inspiration til maveøvelser: http://iform.dk/traening/styrketraening/bikiniskolen/bliv-bikiniklar-paa-12-uger

http://iform.dk/traening/styrketraening/styrkeskolen-dit-livs-flotteste-krop

Go' træning

/IdaSmile

 

Held og lykke

QueenM

QueenM

36 indlæg
  • Skrevet

Mener du at maven trykker på ribbenene?