1. Forum
 2. Kost
 3. Kost Og Træning
 4. LYS !!!!

LYS !!!!

 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Bliver I påvirket af mørket? Og hvordan? Tænker I over at få dagslys i løbet af dagen?

Læs dagens blog http://iform.dk/blog/gaatur-i-frokostpausen

lea brank soemod

lea brank soemod

41 indlæg
 • Skrevet

Ja!!! i dén grad, jeg ønsker mig sådan en lys-terapi lampe i julegave, og håber det gøre mig lidt mindre træt!

Cool

jp-9d36fc92c9

jp-9d36fc92c9

63 indlæg
 • Skrevet

Jeg er også bare træt konstant, men prøver som Malin at komme ud hver dag i frokostpausen. Jeg synes dog ikke det er meget lys her heller! Det var SÅ dejligt i weekenden at se solen, kunne virkelig mærke hvordan energien kom tilbage.

Jeg tager hvert år i januar eller februar til et varmt sted, de kanariske øer eller Egypten. Det kan virkelig anbefales - det skarpe lys og varmen er den bedste vitaminindsprøjtning man kan på det tidspunkt!

lea brank soemod

lea brank soemod

41 indlæg
 • Skrevet

Jeg fik den lampe i julegave og den er bare go (men lidt dyr)!! Kan virkelig anbefales, så se om I ikke kan finde den på udsalg.. Nu hvor sneen er her bliver det også lidt lysere, dejligt!

 • Skrevet

Mere end lyset i sig selv, har jeg haft stor gavn af at lære at acceptere, at min krop og hjernes behov ændrer sig i den mørke tid: Søvnbehovet er større, appetitten anderledes, jeg har mere brug for tid alene osv. Så helt konkret sørger jeg for at sove en time mere end om sommeren, ikke at overbooke kalenderen med aftaler, men sætte tid af til at være alene, spise ofte, men mindre portioner, og komme ud i mindst 30 min. dagligt, mens det er lyst. Disse "vintertilpasninger" i min praktiske adfærd holder humøret, energien og lyst og overskud til at bruge kroppen oppe.

jp-9d36fc92c9

jp-9d36fc92c9

63 indlæg
 • Skrevet

God plan - hørte lige i nyhederne at en ny amerikansk undersøgelse fandt at man helst skulle have 8 timer om natten og at det tager mange nætter at rette op på en nat med alt for lidt timer!

petra-1ed19ecc7b

petra-1ed19ecc7b

16 indlæg
 • Skrevet

@jp

Det lyder rigtig nok. Vi har vist alle sammen prøvet at mærke, hvordan kroppen strejker i dagevis efter en sen aften, uanset om man har drukket eller ej.

Og så feder søvnmangel:

http://iform.dk/velvaere/stress/for-lidt-soevn-giver-topmave

adam b.

adam b.

79 indlæg
 • Skrevet

Hvis man får for lidt søvn går det også ud over dit blodsukkerniveau. Det går igen udover koncentrationsevnen og også bare din krop generelt. Så det er virkelig vigtigt at få regelmæssig og nok søvn. Får selv for lidt, men synes det hjælper lidt på mørket at der ligger denne flotte (men irriterende sne! Så noget gør den da godt for nu hvor vi ingen bjerge har til at stå på ski i Smile  

Fitnizzen

Fitnizzen

4 indlæg
 • Skrevet

Jeg er nattevagt, og har for ca. 1 uge siden købt en lys terapi lampe i Rema1000. Den er jeg virkelig glad for, for selv om at jeg er ude og gå lange ture med min hund hver eneste dag, så er det jo ikke altid at solen gider skinne på mig Wink

jp-9d36fc92c9

jp-9d36fc92c9

63 indlæg
 • Skrevet

Det lyder rart - synes også det hjælper at sneen er her :)

Hvad kostede lampen? Det var måske sådan et speciel tilbud i sidste uge?