1. Forum
 2. Kost
 3. Kost Og Træning
 4. Konjak slanketabletter

Konjak slanketabletter

raggy dam

raggy dam

32 indlæg
 • Skrevet
Hej med jer :) Har læst rigtig meget godt om "konjak"slankepillen. Er der nogle af jer der har erfaring med dem?om ja, hvilken?:)
M.Hansen

M.Hansen

265 indlæg
 • Skrevet

Der står en smule om den her:

http://www.bt.dk/sundhed/eu-godkender-fiber-slankepille

Øjensynligt skulle det høje indhold af fibre kunne sætte lidt ekstra gang i vægttabet. Men det kræver stadig et energiunderskud.

Til trods for, at jeg ikke synes om nogen form for "quick fix" tilgange til et vægttab, så er denne her pille EU-godkendt, og det gør den lysår bedre end andre såkaldte slankepiller.

Men hvorfor ikke vægle en af de gennemprøvede måder (se linket), og begynd på den fornuftige måde?

http://sundhedoglivsstil.blogspot.com/p/slankekure.html

Hilsen

M.Hansen

 

 

mette36

mette36

1 indlæg
 • Skrevet

hej

Jeg har lige bestilt (2 dage siden, så jeg har ikke fået dem endnu) en ligende pille der hedder Fibramin (som indeholder fuldstændig det samme som Konjak såvidt jeg kan se). Jeg har ikke prøvet den endnu .. men jeg vil gerne aflægge rapport når jeg har prøvet et stykke tid :-). Jeg har googlet begge produkter og der er delte meninger om det .. nogen taber sig .. andre gør ikke .. Jeg HÅBER så meget jeg gør ;-)

 

Vh Mette

 

 

Juliejules

Juliejules

1 indlæg
 • Skrevet

Hejsa.

Jeg har prøvet dem, og personligt synes jeg det var penge ud af vinduet. De skulle give større mæthedsfornemmelse, men jeg havde brug for den samme mængde mad som normalt. Jeg læste desuden et sted, at mange af de vitaminer og mineraler vi indtager igennem maden bliver optaget i den gele masse som pillerne danner, og at de så skylles ud i toilettet.

 

 

Jeanette1974

Jeanette1974

1 indlæg
 • Skrevet
Hej Mette Jeg har selv prøvet febramin ( når man er " hysterisk " så er man villig til at prøve alt) Men jeg må sige at jeg mærkede ikke den store forskel om jeg tog dem eller ej men så hørte jeg om produktet nede hos matas om kronjak og ja nu har jeg da prøvet dem i 14 dg og jeg tror mange gange at det handler om at " tro kan flytte bjerge " men jeg tager de piller og så må jeg se hvad konklussionen er bagefter men jeg tror ikke der hersker tvivl om lidt har også ret og pillerne tager lidt af toppen så man ikke får lyst til at spise ret meget ellers. Damen i matralisten sagde at det var en anden og bedre løsning end den fedme opration man får. Men det er hele tiden induviduel fra person til person hvordan det virker men jeg gør det at jeg drikker 0,5 l til pillerne ( det skal jeg ) og derudover drikker jeg så også 0,5 l til maden så det ihvertfald fylder men held og lykke med det Mette Hilsen jeanette
mads kjær

mads kjær

90 indlæg
 • Skrevet

Der er begyndt at komme mange slankepiller frem der indeholder en eller anden form for fiber. De kan ofte hjælpe fint med at øge mæthedsfornemmelsen og derved hjælpe med at styre appetiten under et vægttab. 

 

De kræver stadig en omlægning af kosten, da de ikke er noget mirakelmiddel. Men kan som sagt sagtens hjælpe til effektiv appetitstyring :)

 

Er det ik lidt i stil med hvad der bliver spurgt om her?

 

http://news.bodylab.dk/sporg-eksperterne/2666-hvor-meget-kan-man-tabe-sig-pr-uge-med-slankepiller-

linda ibragimovic

linda ibragimovic

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
sofiejulia

sofiejulia

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg har prøvet Konjac slankepiller fra weightworld.dk http://www.weightworld.dk/glucomannan-konjak.html. Konjac er en svamp, som indholder et meget højt indhold af fibre. Men indeholder stort set inden kalorier. Faktisk findes der mange forskellige typer af konjac produkter, såsom low carb pasta, pris, nudler evt. Som du måske har set i helsebutikken. (super lækkert alternativ for almindelig pasta, som indeholder mange kalorier).

Jeg startede på en low carb kost, og kombinerede det med konjac slankepiller. Dem jeg købte havde det største indhold af konjac, som jeg kunne finde på daværende tidspunkt.

Det fungrede vildt godt. Jeg følte mig ikke sulten hele tiden. Jeg spiser typisk morgenmad kl 7-8, og når jeg tager pillerne, kan jeg holde mig mæt til kl 13, hvor jeg får frokost.  Nogle gange tager jeg en pille efter frokost Det er lidt forskelligt. Og så spiser jeg et æble kl 16 og er ellers mæt indtil aftensmad. 

Jeg har brugt det i 3 måneder nu og det går så godt. Den første måned tabte jeg mig 5 kg. og samlet set har jeg tabt mig 12 kg på tre måneder. Og jeg er altså ikke på hardcore slankekur. Jeg får stadgivæk kage til fødselsdage og sammenkomster. Dog kun et stykke! Til hverdag spiser jeg sundt. Meget salat og protein, og dyrker sport. Det kan klart anbefales at prøve en low carb kur.  

Frisør

Frisør

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
batman2015

batman2015

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted