1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Hvad gør jeg forkert?

Hvad gør jeg forkert?

misscat02

misscat02

2 indlæg
  • Skrevet

Hej alle sammen.

Jeg står og mangler at smide omkring 7 kilo, spiser sundt og motionere, men taber mig simpelthen ikke??

Jeg cykler eller går på arbejde, 3 km hver vej (snart 7 km hver vej, som jeg vil cykle) og løber 2,5 km. ca. 3 gange i ugen (har lige haft en skade, så træner op igen)

Jeg bor 7 km fra midtbyen og cykler hvorend jeg skal hen. Lørdag er min indkøbsdag og der cykler jeg gerne ned i byen og handler i Rema, Netto osv. og så op ad bakke hjem med baggage, men ofte skal jeg også på biblioteket, ned og shoppe, besøge nogen eller andet dernede.

Om morgenen spiser jeg to stykker surdejs knækbrød fra WASA med smørreost og til tider et æble eller et glas æblejuice - hvis jeg ikke drikker to kopper lakrids the uden sukker.

Til middag får jeg som regel to-tre stykker grov rugbrød med fisk eller rester fra aftensmaden som hovedsageligt består af lowcarb...

Om eftermiddagen spiser jeg gerne 2 stykker frugt

Og ja aftensmaden består hovedsageligt af low carb, jeg får nok kartofler/ris/pasta ca 2-3 gange i måneden og det er grov pasta, parboiled/vilde ris, så jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg bruger opskrifter fra div. low carb sider og får blomkålspizza, pasta carbonara med blomkål, squash og gulerod i stedet for pasta, spinatpandekager med laks, jamen u name it.

Jeg drikker gerne 2 liter vand dagligt

Jeg spiser lidt slik én gang i måneden, drikker alkohol og sodavand en gang hver/hver anden måned - men det bør der vel også være plads til ?!?

Jeg synes at jeg gør alting rigtigt, så jeg forstår simpelthen ikke at vægten står stille og til tider stiger! Den stiger gerne, når jeg har 'syndet', så jeg begrænset det så vidt muligt.... Men altså, en pose popcorn lavet med en varmluftsmaskine uden fedt eller salt en gang i måneden, eller 1/2 liter sodavand en aften burde jo ikke gøre udslaget ?!!?

Jeg håber virkelig, at nogen kan hjælpe mig for jeg er ved at opgive, jeg har nu prøvet siden september og har skåret mere og mere ned på slikket og alkoholet, fordi jeg ved de er mine største syndere ??Embarassed

Hilsen Catja, 21 år

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
  • Skrevet

Selv om man spiser alt det rigtige, kan man sagtens spise alt for meget af det - og så taber man sig jo ikke, uanset hvor lowvcarb det end måtte være. Mit råd er, at du prøver at tælle dine kalorier hver dag i en uge - altså simpelthen regne ud, hvor mange kcal, du rent faktisk indtager. Husk, at drikkevarer også tæller med! Ikke noget med at snyde - få alt med, også snacks, et glas mælk, popcorn osv. 

misscat02

misscat02

2 indlæg
  • Skrevet

Jamen det vil jeg prøve at gøre... Og nej, jeg snyder jo ikke andre end mig selv ;)