1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. How to - opnå en tonet mave?

How to - opnå en tonet mave?

caroline_j

caroline_j

4 indlæg
  • Skrevet

Hej Alle.

 

Håber der er nogle der gider hjælpe lidt..

Jeg er 22, 165 cm høj og vejer pt 59 kg når jeg står på vægten om morgenen.

Jeg har i løbet af 5-8 måneder faktisk tabt mig 8 kg så jeg er ret stolt allerede.

meeen jeg ville jo gerne lige gå hele vejen og opnå den flotte tonede mave til bikini sæsonen!

Jeg træner 4 gange om ugen, mest kondition men også styrke (træner pt mave to gange om ugen i 15 min hver gang). Jeg er i tvivl om det er nok bare at tabe sig et par kilo mere for at jeg opnår det resultat jeg gerne vil have eller om der skal mere til? Jeg målte min fedt procent igår på en af de der maskiner i fitness centeret - den siger jeg har en fedt procent på 19.5 men ved ikke om det kan passe?? for synes jeg har læst på andres blogs (som vejer mindre end mig) at de har en højere fedt procent, selvom de træner helt vildt? 

Jeg synes allerede man kan se en smule tone derindeunder men ikke helt nok.

Så mit spørgsmål er nok - er det nok jeg bare taber mig 3-4 kg mere og fortsætter som jeg gør? eller er det nødvendigt fuldstændigt at cutte alt ud som kulhydrater, slik og hvad folk ellers siger man bør holde sig fra?

Jeg spiser pt (hvis jeg selv skal sige det) rigtig sundt. Jeg har i hverdagene et kalorieindtag på omkring 1000-1500 kcal. I weekenderne kan det godt være noget højere (og kan godt have en slem dag) men så plejer jeg at arbejde lidt hårdere for at forbrænde dem i den kommende uge. Har på det seneste haft et stabilt vægtab på omkring et halvt kilo om ugen. Gør det noget at man spiser lidt slik og chokolade her og der i hverdagen også selvom man holder sig under sit max kalorieindtag?