1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Gener fra ansigtssved under træning

Gener fra ansigtssved under træning

petra-1ed19ecc7b

petra-1ed19ecc7b

16 indlæg
  • Skrevet

Jeg har fået det ret irriterende problem, at min ansigtshud brænder og svier på grund af salt fra sveden, når jeg træner. Da jeg er nødt til at træne hver dag for at holde en kronisk sygdom under kontrol, betyder det at jeg efterhånden har udviklet grimme, tørre pletter i ansigtet som følge af salt-irritationen. Jeg vasker og smører efter alle kunstens regler, og lige lidt hjælper det.

Er der nogen der kender til problemet og som har nogle gode tips til, hvordan generne kan dæmpes?

bettina-80b4029d94

bettina-80b4029d94

55 indlæg
  • Skrevet

Hej :)

Det lyder ikke rart.. Tror du ikke at det kan have noget at gøre med at det er så koldt udenfor? Jeg har lidt det samme, dog på hænderne der bliver EKSTREMT tørre fortiden... Men dem sveder jeg selvfølgelig ikke så meget så.. Prøv måske at hør på apoteket?

Smil fra B

  • Skrevet

Jeg har prøvet det samme. Det var fordi huden blev for tør om vinteren. Jeg prøvede nogle vild dyre cremer men har fundet ud af at gammel dags kopattesalve 2 eller 3 gange om dagen virker rigtig godt. Det kan du jo prøve?

petra-1ed19ecc7b

petra-1ed19ecc7b

16 indlæg
  • Skrevet

Tak for jeres råd - det har været en god hjælp, og I havde begge ret :) Irritationen skyldtes kulden og "vintertørhed", og kopattesalven er bare genial, selv om det er liiiidt grænseoverskridende at smøre i hovedet :) En solid indsmøring før træningen og så er der bare ingen problemer.

Tak for hjælpen Laughing

bettina-80b4029d94

bettina-80b4029d94

55 indlæg
  • Skrevet

Fantastisk - kopattesalve er godt mod alt :)

Jeg brugte selv til hesten i gamle dageSmile