1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Gammel fibersprængning --> blive smidig

Gammel fibersprængning --> blive smidig

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Hej!

Sagen er den, at jeg for ca. to et halvt år siden fik en fibersprængning i mit inderlår, da jeg prøvede at lave et araberspring. Det gjorde meget ondt længe, men begyndte hurtigt at strække ud igen (gik til gymnastik). Efterfølgende har jeg kun haft lidt smerter når jeg strækker ud (dyrker ikke gymnastik mere) eller dagen efter at jeg i fuldskab har kastet mig ud i split og spagat, har jeg tydligt kunne mærke min "gamle fibersprægning".

 

Nu vil jeg gerne forsøge at blive smidig igen, bl.a. ved hjælp af denne video https://www.youtube.com/watch?v=qZTGgEWPbLk , og jeg kan i den grad mærke, at det gør ondt lige der hvor fiberspræningen sad i det højre lår - og det gør ondt på en anderledes måde, end på mit venstre lår (som gør pænt ondt, fordi jeg SLET ikke er smidig mere)
Mit spørgsmål er så: kan jeg godt fortsætte med sådanne øvelser, selvom det gør ondt i den gamle fibersprængning? Jeg vil ikke presse det ben ligeså hårdt som det andet, for jeg ved godt at det normalt gør ondt at strække ud, men vil helst ikke gøre mere skade end gavn. :-)